Unohdin kirjottaa, mutta siis maanantaina oli tokon hallitreenit. Hallissa oli jotain afrikkalaista punkkia ja niitä kait myrkytetty niin ei otettu paikallamakuita, mutta jokainen sai tehdä 3x10min.

Katsekontakti ja seuraus: Tein eka kontaktitreeniä, Bobi oli ihan innoissaan tekemässä ja tarjosi koko ajan, sivulletulot oli sellasia pomppuja heti sen jälkeen kun oli saanut ketjupannan kaulaan. :D Itse seuraus oli ihan mallikasta, ei otettu kovin pitkää, katselin paikkaa peilin kautta ja näytti ihan hyvältä.

Kaukot: Taas katsoin peilistä apua, matkaa oli joku 3m. Ekalla i-s siirsi takajalkaa, toka ja kolmas hyvä, otin myös välillä ihan alusta asti sen eli m-i-s, nousee hyvin. m-s vaihtokin toimi hyvin, kerran pari sain korjata. Itseasiassa on hyvä että tekee väärin, koska Bobsu yrittää aina seuraavalla kerralla paremmin jos on ensin tehnyt virheen. :) Leikittiin siinä aika paljon, vaihtelin leluja, päästi irti tosi hyvin vaikka oli ihan erilaiset; patukka ja n.1m pitunen fleece vetoköysi.

-tauko-

Nouto: Otin kaapista sen painavamman kapulan mitä käytettiin myös viimeksi, meni ihan hyvin. En ottanut yhtään kokonaista noutoa, hetsasin jokaista ennen ja pidin pannasta kiinni ja Bobi ihan vinkui vaikkei koskaan ääntele treeneissä. Meni hyvin kapulan luo, otti oikein kiinni ja toi hyvin. Henriikka kans auttoi potkasemalla kapulaa kauemmas, tosin ei Bobi siitä kyllä hirveästi sen enempää kiinnostunut, ja otti muutenkin ihan vinon otteen kapulasta, käsin päästämään irti ja nostamaan uudelleen, sitten hyvä.

Metsku: Ja siitä päivästä alkoi meidän metallinoutoura! :D Eli ihan ihka ensimmäistä kertaa Bobi sai ottaa tuntumaa tähän liikkeeseen, lainasin kaapista kapulaa. Laitoin lattialle, ja alotin siitä mistä aina, eli heti kun vähän haistoi niin naksua ja namia, ja siitä sitte lähin heittelemään ja liikuttelemaan kapulaa, oli ihan innoissaan tutkimassa tätä uutta kapistusta, ja tarjosi tosi hyvin, ja maistoikin vähän. Vaikutti hyvin lupaavalta alulta.

-tauko-

Tunnari: No uskaltauduin ottamaan sitten tämänkin, eli mulla oli oma kapula mukana, mitä ollaan käytetty kotona joskus, laitoin sen kahden väärän väliin, toi oikein. Tiia tuli auttamaan ja lisäili vähän kapuloita, maistoi yhtä, kielsin, jatkoi etsimistä ja toi oikean, siitä palkka. Otin sitten kaapista uuden oman, eli vähän vähemmän hajua siinä sitten oli, ja olikin ihan ihmeissään että missä se oma nyt on, mutta hienosti kyllä jaksoi sitkeästi etsiä! Siitä siis plussaa ;) Pari kertaa kävi oman kohdalla jolloin kehuin mutta ei silti ottanut ja kolmannella taisi ottaa. Vikalla Tiia vei, mutta maistoi, tiputti heti ennen kun ehdin kieltää ja otti oman. Eli tähän tarvii selkeesti nyt vaan lisää treeniä ehkä useemmissa paikoissa nyt kun kotona, ja häiriötäkin lisää vähtitellen.

Katsekontaktia: En oikeen tiennyt mitä oltais tehty vielä kun meidän ois pitäny jo mennä. Tein sitten Tiian avustuksella jotain kontaktitreeniä  että Tiia koski maahan. Bobi ei oikeen jaksanut enää keskittyä ja katsoi aina kun Tiia koski, pistin sen väsymyksen piikkiin koska alussa oli ollut hyvä. Pari kertaa oli hyvä missä pääsin palkkaamaan.

Bobi on lisäksi saanut tehä jokaisella lenkillä jotakin, seurausta, kaukoja, jääviä tms.  Kivasti on ottanut heti oikeen vireen varsinkin seurauksessa. Kaukot oli tänään huonoja mutta enimmikseen on ollut hyviä. Jäävätkin ok.