Noniin, nyt on palattu New Yorkista, aikaerorasitusta on vielä jonkun verran, mutta pikkuhiljaa siitäkin toivutaan. Bobi oli isän kanssa eilen lentokentällä vastassa ja voi sitä riemua kun nähtiin! Bobin pyörimis ja hyppimisnäytökset vetivät pakostakin muiden matkalaisten suuta nauruun. :D

Tänään oltiin kuitenkin reippaita ja mulla oli muutenkin hirveä treenihimo, joten käytiin vähän treenimässä tokoa. Tavoitteena oli onnistua mahdollisimman paljon.

Seuraus: Tehtiin eka ihan muutaman askeleen motivaatiota ja sitten pidempää. Vasemmalle käännöksessä jäi jälkeen, sitä hiottiin sitten namin ja naksun kera. Muuten oli ihan hyvä. Mun täytyy myös kiinnittää huomiota että pidän katseen edessä ja olkapäät suorina, tekee vaan aina niin mieli kattoa koiraan että miten se menee. ;)

Ruutu: Vein ekalla palkan, tokalla näyttö ja kolmannella lähetys. Näyttö oli hyvä, kävelin palkkaamaan ruutuun. Lähetyksellä lähti epävarmasti, otin takasin ja hetsasin vähän ja sitten oli hieno, heitin palkan ruutuun.

Kaukot: Kaikki vaihdot oli tänään teknisesti täydellisiä, ei enää liikuttele mitään, seuraava etappimme on s-i, jossa pitää vahvistaa takapään luokse istumista eikä niin että liikkuu eteenpäin kun istuu etutassujen taakse. Mutta tyytyväinen olin, kävin palkkaamassa välillä yksittäisistä vaihdoista, ja sitten myös pidemmistä sarjoista.

Liik. istuminen: Tehtiin pitkästä aikaa, hyvin oli muistissa mutta vähän hidas, täytyy muistaa ottaa seisomisen kanssa välillä koska muuten tuppaa sekottamaan.

Sitten illan agiliitelyt:

Tehtiin tosi mukavaa rataa, 8 estettä.Vaikea selittää kun en osaa piirtää, mutta siis oli hyppy, hyppy vasemmalle, siitä putkeen (ansana oli myös A, sillä putken suu oli ihan sen vieressä ja putki meni siis s:n muotoisesti Aan alta) Sit takaaleikkauksella U putkeen ja siitä aalle, sitten hyppy, hyppy oikealle jossa myös takaaleikkaus ja välistä veto vikalle hypylle. Bobi oli LOISTAVA! oikeesti, se meni koko radan virheettömästi ja kuunteli tosi hyvin ohjausta, aivan loisto jätkä! Saatiin mennä seuraavalla kerralla kaks kertaa peräkkäin kun oltiin nopein koirakko, muilla oli joitain ongelmia. Eka muuten hyvä, paitsi että kun toinen uros pissasi putken suulle  Bobi vähän jarrutti siinä mutta ei jäänyt haistelemaan onneksi vaan jatkoi heti siitä hyvin ja loppu hyvä. toinen kerta myös oikein. Jee!

Sitte harjoteltiin pelkkää lopun takaaleikkausta hypyillä, eli jätettiin Aan taakse ja siitä sitte eteenpäin. Kokeiltiin nostaa hyppyjä, mutta ei oikein onnistunut sitä Aan jälkeistä hyppyä sillä siinä oli ehkä 1,5m tilaa eikä ehtinyt ottaa tarpeeksi vauhtia, joten pudotti sen. Ja mieluummin tietysti otin kontaktin varmanpäälle. Laskettiin sitten se hyppy, mutta jätettiin loput ylemmäs, ne meni hyvin. Kerran meni ohi takaaleikattavasta hypystä, muut 2 kertaa meni hienosti.

Ihanaa kun Bobi oli tänään tosi hyvin kuulolla ja ei kiinnostanut edes yksi uusi tulokas. Oli kyllä vähän innoissaan, huusi alussa täyttä kurkkua kun joku muu teki. Onneksi ei huuda kun tekee, jos jotain positiivistä tästä haluaa hakea ;) Kaikin puolin onnistunut treeni siis, ja oli taas hauskaa! :)