Jotenkin tuntuu että tää koko viikko on ollut hirmu agipainotteinen.. :D No mikäs siinä kun kiva laji ;) Tänään siis oltiin taas ihan omissa agireeneissä. Tehtiin suht haastavaa rataa missä piti tosiaan miettiä ohjausta, ja juosta sai parissa kohdassa myös aikas kovaa että ehti. Ekalla kerralla alku lähti ihan hyvin, mutta sitten kun olis pitänyt mennä putkeen, niin Bee meni Aalle joka oli houkuttelevasti siinä vieressä tyrkyllä. Otettiin uudemman kerran ja nyt meni jo hyvin mutta mä olin liian hidas ja putken jälkeen ilkeästi suorassa vasemmalla oleva hyppy meni ohi, otettiin uudestaan putken päästä ja siinä kun juoksin vaan niin kovaa kun pääsin niin ehdin hypylle näyttämään. Bobi oli kyllä hyvä. Tokalla kierroksella taas sama juttu, siis enkö mä oppiva eläin opi mitään yhdellä kerralla, en nähtävästi. Joten taas otettiin putken päästä, siinä oli hyvä. Hidas minä. -.- Kolmannella kierroksella oli täydellinen puhdas rata ja mäkin pysyin matkassa.

Sitten tehtiin sama rata mutta toisin päin, eikä sekään kyllä helpottanut asiaa. Muuten meni hyvin, mutta hypyllä oli ongelmia, kun se oli pitkittäin Aalta katsottuna ja siitä siis piti saada Aalle. Mä menin aluks sekasin kummalta puolelta ja piti miettiä. Pohdin toisten vuorolla miten siinä että valssatakko vai mitä ja päädyin sitten vaan valssaamaan ja takaaleikkaamaan Aalle, se toimi suht hyvin ja saatiin puhdaskin rata.

Lopussa kun oli vähän aikaa otin sitä haastavaa kohtaa putkelta hypylle ja siitä aalle. Anneli suositteli että siinä voi tehdä myös vapaakierron  että pysyy itse Aan vieressä ja ohjaa vain kädellä, siinä voittaa paljon enemmän aikaa kun että valssaa. Hyviä ohjeita tuli taas ja Bobi oli kyllä loisto mutta ohjaajalla olisi ollut parantamisen varaa :D

Eilen kokeilin muuten vähän että millasella vireellä tekee seuraamista ilman virittelyjä. Iltalenkillä otin parkkiksella sivulle ja sanoin mitä ollaan tekemässä ja lähdettiin liikkelle, otin jonkun pitusen suoran pätkän vaan ja sitten palkkasin kehuilla ja namilla. Oli ihan kiva vire! Ei mikään hirmu korkea mutta ei sitten taas liian matalakaan, hyvä juttu. :) Tein sitten vähän käännöksiä ja sitten pidemmän pätkän jossa kaikkea sekasin, oli tosi hyvä. Yks treenattava juttu on tempon vaihtelut etenkin juoksusta käyntiin. Palkkasin sitten kaavion jälkeen yllätys palkalla pallolla, en ollut edes näyttänyt sitä kun lähdettiin ulos, oli kyllä innoissaan. ;) Sen jälkeen tehtiin kaukot, niitä nyt ollaan hiottu joka ikinen päivä, kohta ihan kyllästymiseen saakka, täytyy pitää välillä taukoakin. Mutta työ on tuottanut tulosta, ne sujuu jo  moitteettomasti 5-6m matkalla. Nyt aletaan sitten pidentää vaan vähitellen matkaa.

Tänään ollaan myös pidentty pieni kauneudenhoitopäivä, Bobi pääsi kunnon harjaukseen ja karmeasti hapsottavien tassu- ja korvakarvojen siistimisleikkaukseen. Nyt on nätti poika. Otin myös kuvia ulkona, laittelen tänne myöhemmin kun ehdin.