Oltiin taas liitelemässä, tällä kertaa ohjaajana Veijo. Rata ei ollut niin mun mieleen, mutta iloinen yllätys oli kepit, jotka meni hyvin, ja haki hyvin oikeeseen väliin eikä tarvinnut enää vispausta. Rata näytti tältä

Anteeksi numerojen epäselvyys, toivottavasti saatte jotenkin selvää... Rata tehtiin siis kolme kertaa, ja Veijolta tuli joka kerran jälkeen palaute mikä olis voinut tehdä toisin tai paremmin. Sinäänsä hyvä että saa palautetta. Kepit meni siis hyvin, tein takaaleikkauksen kolmos hypylle. Puomi oli paljon varmempi kuin viimeksi. Mulla tuli oikosulku ton kasi hypyn jälkeen ja meinasin ohjata hypylle, ja pienen "eiku" jälkeen rata jatkui loppuun asti ihan mukavasti. Veijo sanoi että putkeen ei olisi tarvinnut saattaa niin pitkälle vaan olis pitänyt luottaa vaan koiraan ja mennä itse 7 hypyn taakse valmiiksi. Tokalla kerralla yritin tätä ja niinhän se menikin hyvin putkeen, olin vaan ollut vähän huolestunut kun meidän irtoominen ei ole aina niin hyvä.. Toka rata oli muuten puhdas, paitsi puomille olisi pitänyt saattaa paremmin, ja Bobi hyppäsi vinosti puomille eikä varmaan koskenut edes kontaktiin. Otin siinä takasin ja mentiin uudestaan, loppu hyvä. Kolmas kerta oli aikas hieno. Hypyt oli tällä kertaa melkein maxeina, eikä Bee tiputtanut yhtään.

Loppuun hiottiin vielä keppejä, kun niissä oli joillakin vähän epäselvyyksiä. Meidän oikea puoli on roimasti parempi kuin vasen, eli treenattiin  kaks kertaa oikeeta ja kolme kertaa vasenta. Tarttee lisää treeniä. Veijo myös sano myös lopuksi että mun pitäs puhua kovempaa ja luottaa enempi koiraan. Ton äänen voimakkuuden mä vielä ymmärrän, mulla oli nimittäin kurkku kipeä eikä ääntä oikein tullut mitä yleensä, mutta kyllä mä luotan omasta mielestäni Bobiin.. Ja sano vielä että koira on tosi hyvä. Ens kerralla koitetaan treenata sitten keppejä vasemmalta puolelta. ;)

Agin lisäksi ollaan tehty Bobin kanssa metskua! Iskä teki meille kapulan, ja se on hämmästyttävän samannäkönen kun mitä kaupasta saa. :D Painavampi on vähän, mutta ihan hyvä oppia treenaamaan alusta asti vähän painavampaa, niin kevyissä ei pitäis sitten olla ongelmaa. Ollaan lähdetty ihan perusasioista liikkeelle, eli ihan pienestä kiinnostuksesta kapulaa kohtaan jne. Nyt ollaan jo siinä vaiheessa, että ollaan saatu pieni hammaskosketuskin kapulaan. Jonkun murto-osa sekunnin pitikin jo suussa pari kertaa, mutta en uskalla edetä tässä hirmu nopeasti, koska koiran tuntien se alkaa kuitenkin vihata metallista kapulaa, ja sitten sen opettaminen on myöhemmin vaikeaa. Päivittäin ollaan muutenkin tokoiltu pieniä juttuja, mulla nyt tän jakson kokeet ohi ja ens jakso alkaa maanantaina. Pieni tauko tässä kuitenkin on niin ehditään toivottavasti enempi treenaamaan. ;)

Tänään käytiin myös vuoden ensimmäisellä juoksulenkillä, nyt kun maa alkaa pikkuhiljaa sulaa. Bobi jaksoi oikein hyvin juosta sen vähän vajaa tunnin, ja oli kyllä suurimman osan aikaa vapaana. Hihnassa jolkotteli hienosti vetämättä, oli oikein mukavaa. :)