Pääsen keskiviikkona aina niin aikasin koulusta että on aikaa tehdä vaikka mitä. Meinasin tänäänkin mennä jäälle, mutta viikonloppuna meinas käydä vähän hassusti kun oltiin siellä Tarun ja Moonan kanssa ja jää oli paikoin jo pettävää, enkä uskaltanut lähteä yksin, vaikka Bobista siellä onkin niin kivaa. :) Päätin sitten mennä tekemään kisamaisen treenin Baronalle, sitäkään ei vähään aikaan olla tehty. Nyt kokeilin uutta tekniikkaa, eli mulla oli pieni kuppi, jossa oli nakinpaloja, elikkä ekstra herkkua Bobille verrattuna froliceihin! :) Näytin kuppia Bobille ja kysyin "onko nälkä?"

Sitten menin tekemään paikallamakuun: En jaksanut ottaa täyspitkää aikaa, kun meidän paikalla makuu on kuitenkin niin varma että pienempi aika riittää varsinkin kun ei ollut suurempaa häiriötä kun ohiajavat autot ja muutamat ihmiset. Käskin myös kisanomaisesti istumaan lopussa, ja oli ihan skarppina ja nousi ekalla, mutta ei ennakoinut. Sai palkan kun tultiin "kehästä" ulos.

Sitten pidin pienen tauon, jätin Been tolppaan ja "katselin" mukamas muualle ikään kuin kisoissakin. Näytin taas kuppia ja kysyin onko nälkä ja mentiin sitten "kehään".

Hihnassa seuraaminen: Ei olla pitkään pitkään aikaan tätäkään tehty ja liikkeelle lähtö oli huono, huomautin näpäyttämällä hihnasta ja vire ei yllätykseksi laskenut vaan oli heti paljon skarpimpi ja loppu oli hyvää, juoksu oli myös hyvää ja temponvaihdoissa oli tarkkana.

Vapaana seuraaminen: Aika samanlaista kun äskeinen, mutta liikkeelle lähtö  oli nyt parempi. Tein vähän pidemmän pätkän. Yks oikealle käännös vähän läsähti mutta tuli nopeasti mukaan takaisin.

Liik. maahanmeno: HIDAS! Olin varmaan 3m päässä kun oli vasta makuulla.

Luoksetulo: Nopeampi olisi ehkä voinut olla, tai olisi päässyt kovempaa. Eteentulo  hieno ja tuli tosi innokkaasti sivulle, vähän pompahtaenkin.. :D

Liik. seisominen: Oikein hyvä, ei mitään ongelmaa.

Hyppyä ei ollut mutta sitäkin pitää vähän muistutella kun ei olla otettu kun hallitreeneissä viimeksi.

Kaikin puolin mun mielestä tosi onnistunut treeni ja into pysyi kyllä ihanan hyvin! Jalkojen välistä peruutus on parantanut vasemmalle ja täyskäännöksiä tosi paljon ja takapään koordinaatio on huomattavasti  parempi! Paljon paremmin toimi tuo onko nälkä- kun se että palkan jättää kehän ulkopuolelle. Erityisen tyytyväinen olin juurikin seuraukseen koska se on se mikä meillä eniten läsähtää aina kisatilanteessa.

Otettiin vielä ne liikkeet lelupalkalla ja kunnon motivaatiolla missä oli hiomista, elikkä liik. maahanmeno ja luoksetulo. Maahanmenoissa tein sitä miten opetin pentuna, eli seuraus, ja siitä mä meen kyykkyyn ja namikäsi maahan. Pari sellasta toistoa ja sitten kokonainen suoritus, oli hyvä! Luoksetulossa innostin vaan lelulla ja juosta satasta jalkojen välistä lelulle.

Nouto  ja kaukot tehtiin myös. Noudossa hetsasin oikein ja päästin kapulalle, Tällä kertaa vauhtinouto jopa onnistui ja vapautin tennispallolle. Pari kertaa näitä. Kaukoja joku 8m päästä. Palkkasin eka vaan istumaan noususta, sitten pidempiä sarjoja, oli hyviä eikä liikkunut.