Voikun eilen oli kiva päivä, oltiin Vantaalla Oreniusten hallilla Katin koirien kanssa liitelemässä, oltiin vuokrattu halli kokonaan meille kahdelle tunniksi, ja tosi kivasti ehti tehdä vaikka mitä! Eka tehtiin itsenäistä treeniä muutama minuutti että saatiin se ns. "tatsi" koiriin kun Sanilla oli muutenkin loppunut juuri juoksu niin Bobi ois niin kovasti halunnu haistella. Mut heti kun pääs tekemään niin oli kyllä ihan mukana! Siirryttiin sitten tekemään ratoja: 

Rakennettiin eka se rata mikä oli mulla ja Bobilla viime agitreeneissä, opetin sitä Katille ja Sanille (keskikokonen villakoira) Sitten kun Sani oli mennyt sen pari kertaa hyvällä menestyksellä, tein sen paristi Bobin kanssa. En muista mutta kerran taakaaleikkaus Aalta hypylle oli huono, tai siis mun ohjaus oli huono, ois pitänyt saattaa pidemmälle esteen taakse ja käskeä kiertämään ajoissa, koska hyppäsi takasin. Muuten meni ihan hienosti.

Sitten rakennettiin oma rata, ja siinä todella sai juosta niin lujaa kun jaloista lähtee. Oli pari takaaleikkausta ja niistokin taisi olla. Tein Bobin kanssa kait kolme kertaa. Oli kyllä hauskaa niin koirille kun ohjaajillekkin päästä pinkomaan oikeen kunnolla. Puomin Bobi koski hyvin, eikä nyt arastellut  niinkun treeneissä, mutta meijän treenipaikan se puomi on kyllä vähän kiikkerä se toinen pää niin ei ihme. Bobi oli ekalla kerralla tosi lähellä mua eikä irronnut kovin hyvin, ja siksi meni putken ohi kun "heitin" sen sinne. Tokalla ja kolmannella irtosi jo paljon paremmin ja koko rata oli perfecto!:)

Kolmanteen rataan haluttiin valssi, jossa siinäkin sai juosta toden teolla. Alku oli samanlainen kun tossa tokassa radassa, mutta putken jälkeisen hypyn jälkeen oli pari hyppyä vähän kaarevasti ja Aa sen jälkeen ja siitä valssi hypylle. Siinä tuli toden teolla kiire koska koira ehti kiihdyttää tossa putken jälkeisissä hypyissä niin paljon että sen lisäksi että piti katsoa että Bobi koskee Aan kontaktin niin piti olla jo ite valssaamassa tiukasti oikealla olevalle hypylle. Bobi koski kyllä hyvin.

Sitten meillä oli joku kymmenisen minuuttia aikaa niin otin Bobin kanssa kontaktiharkkaa. Eka Aan kontaktit, tehtiin monta kertaa, ekoilla jätin namit. Niillä pysähtyi hyvin vaikka jatkoin itse matkaa. Ilman namia koski kyllä mutta ei ollut ihan 2on2off mitä olisin halunnut, joten jatkettiin namilla tekemistä vielä kerran. Myös puomilla tehtiin, ihan kokonaisella, siinä tein kanssa aluksi namin kanssa, mutta ilman namiakin meni siinä hyvin! Bobi oli kyllä super! :)

Vaan voi sitä huutoa mikä oli kun Sani sai tehdä :D Enemmikseen alussa oli vaan kun oli niin energinen, lopussa vähän vaan piippaili mutta kun huomasi ettei hyödytä niin oli hiljaa. Mut tosi kivaa oli, kiitos Sani ja Kati seurasta! :)