...myös tokossa. Oltiin eilen treenaamassa tokoa ja tehtiin aika nopeat treenit. Tai siis vaadin liikkeisiin vauhtia, toki niin että tarkkuus ei kärsinyt. Oltiin lähi parkkiksella jota vähän kaduin koska se oli tosi loskanen ja jotain vesilammikoitakin oli. Varsinkin seurauksessa vähän näkyi kun herra hienohelman piti katsoa että tassut ei kastu...

Seuraus: Kiinnitin huomioita skarppeihin liikkeellelähtöihin, ja vaadin että on heti mukana ja kontakti myös pysyy. Kontaktia ei tarvinnut sen enempää treenata, se pysyi, mutta alussa meinasi jäädä aina vähän jälkeen. O´tettiin namin kanssa ja loppua kohden oli jo ilman imutustakin hyvä.

Liik.maahan: Tää meillä ei koskaan oo ollu mikään supernopea mitä joskus nyt bortsuilta näkee tokossa. Käsi ja vartaloavulla hinkattiin aika kauan nopeaksi. Pyrin olemaan johdonmukanen enkä hyväksynyt hitaita suorituksia.Saatiin muutama ihan hienokin.

Liik. seiso: Tämä on tosi hyvä ja näpäkkä. Otettiin vaan pari kertaa ja olin tyytyväinen.

Ruutu: Kun tein ruudun niin jätin lelun sinne palkaksi, ja kokeilin suoraan lähettämisellä. Lähti hyvin ja löysi palkankin ja oli ihan innoissaan. Tokalla hetsasin vähän ja lähetin, kääntyi puolivälissä katsomaan muhun ihan kun olis unohtanut mitä piti tehdä. Käskin uudestaan ja löysi sitten, kävin palkkaamassa namilla. Tein sitten ruudun eri paikkaan mutta alusta oli mikä oli ja Bobi pääsee sata kertaa lujempaa ja meneekin yleensä mutta toi oli tollasta ällöä loskaa. Alko turhautumaan ja haki jokaisen merkin luo ja kävi maahan. Mulla oli tässä vähän hermon menetys lähellä mutta onnistuin hillitsemään itseni ja otin vielä näytöllä uudestaan. Nyt parempi. Loppuun tehtin lyhyeltä matkalta oikean paikan hakemistreeniä, joka sujui ihan hyvin.

Kaukot: Näissä mulla on perjaatteena että mieluumin siistit ja vähän hitaammat kun nopeat ja häsläävät. Saattaa olla että tosta vielä nopenee kun kaikki vaihdot sujuvat pidemmältäkin matkalta ongelmitta ja varmasti. Mutta siis hyvät vaihdot ja eihän se ole todellakaan hidas, vaan mun makuun riittävä.

Bobilla on nyt myös ollut parin päivän ajan ripulia ja oksentelua, varmaan löytänyt lumen alta paljastuvasta maasta jotain "herkkuja" ja pistellyt niitä poskeensa, mutta siis aluksi ruoka ei maistunut ja sitten oli ripulia ja kahtena yönä oksentanut. Nyt on kyllä kaikesta huolimatta pirteä oma itsensä,eikä yhtään väsynyt niin en ole ollut sen enempää huolissaan tuosta. Ollaan annettu purkkiruokaa nyt kun ei tota nappulaa suostu syömään ja siellä seassa riisiä ja raejuustoa. Ripulia ei oo enää ollut mutta viimeyönä vielä oksensi. Kuumetta mittasin pari päivää sitten ja oli täysin normaali, eli en usko että mitään ihmeellisempää siellä, joku ärsytys vaan. Tänään käytiin ostamassa mulle (ja Bobille) Omat hienot uudet ruutumerkit. Ostettiin Stadiumista 6kpl, josta jokainen makso 1€!  Tötsät on vähän  joustavaa muovia, eli ei mene halki niin helposti kun ne täysin muovieset! Ne myytiin lähinnä jalkapallotarkotuksiin mutta myyjä ymmärsi kyllä heti mitä haetaan kun kysyttiin. Tainnut joku muu käyttää samaan tarkotukseen ;)