Tultiin just aksaamasta 2vkon tauon jälkeen, kun pääsiäisenä ei ollut treenejä. Anneli oli tehnyt meille mukavan radan, missä oli valssia ja sylikäännöstä ja keppien menemistä vasemmalta puolelta. Rata näytti tältä:

Kun tutustuttiin rataan meinasin ensin tehdä nelos hypylle sylkkärin, mutta Bobi olis ollut mua paljon nopeampi ja mun olisi joka tapauksessa pakko olla näyttämässä sille keppien oikeaa puolta koska se ei osaa sitä hakea vielä niin hyvin tolta puolelta. Niinpä tein putken ja hypyn välissä valssin. Ekalla kerralla kepeillä jouduin näyttämään ihan vierestä miten sitä mennään. Puomin kosketus meni kyllä juoksariksi, koski jokatapauksessa. Ei hämääntynyt ollenkaan Aasta kun meni 10 putkeen. ja Aan kosketus oli hyvä.  Tokalla kerralla rataa mennessä kepit oli jo paremmat, pystyin viemään vaan sisäänmenolle ja kannustamaan vieressä. Puomi oli parempi nyt kun painotin oikein "seiss!!!" ;) Loppu hyvä.

Sitten tehtiin rata toisinpäin. Heitin liian kaukaa Aalle niin meni putkeen, otettiin kokonaan alusta. Nyt hyvin. Vähän meinattiin törmätä kun olin liian hidas putkelta putkelle kohdassa eli 10->9. Kepit oli tosi hyvät, mutta oli helpompi puolikin. Myöhästyin keppien jälkeiselle hypylle valssissa ja siinä tuli vähän häröilemistä. Tästä siis opittiin että mun pitää olla jälleen kerran nopeampi. :D

Lopuksi Anneli pisti meidät keppikuurille eli 10 kertaa kuus keppiä. Viis toiselta ja viis toiselta puolelta. Bobi oli ihan pätevä. Ei tarttenut paljon ollenkaan näyttää tai vispata.

Sitten lisää agijuttuja: Lähetin hakemuksen AST:lle jatkokurssille 2.5-6.6.  Viikolla 16 pitäis tulla tieto että ottaako ne meidät vai ei. Voi olla että siellä on jotkut jutut helppoja mutta ei se niin haittaa, kyllä varmaan koiran oman tason mukaankin tehdään. Vaatimuksena oli että koira osaa kaikki esteet ja niinhän me osataan. Kun olin lähettänyt hakemuksen tajusinkin että eihän Bobi vielä keinua kunnolla osaa, pari kertaa vaan ollaan harjoteltu. Mutta eikai meidän nyt tarttis mennä alkeiskurssille sen takia ettei keinua osata täydellisesti ;) Tämmöstä siis, ja jos ei päästä niin palataan Annelin treeneihin takasin. :)