Ollaan treenailtu  vähän melkeen joka päivä, ei ole ollut vaan mitään erityisempää kerrottavaa treeneistä. Tänään iltalenkin yhteydessä kokeilin yhtä yrityksen pihaa, siinä hyvin tilaa kun iso parkkisalue. Päätin kokeilla vähän että miten avon liikkeet kasassa, ihan muutama otettiin.

Seuraaminen: Liikkeellelähtöjä hiottiin taasen, nekun ei nyt meinaa luonnistua ollenkaan. Kokeilin nyt että heitän namin heti askeleen jälkeen eteen, sillä saatiin hyvät. Otettiin niitä pari kertaa ja sitten kaksi pidempää kaaviota. Ihan perushyvää, pilkunviilausta jos haluaisi harrastaa niin olisihan siinä jotain korjattavaa mutta ihan ok siis.

Liik.maahan: Ohikävelyillä avo-tapaan siis. Maahan ei mennyt ekalla, eikä tokallakaan käskyllä (!!) :O Arasteli vissiin asfalttipohjaa, siinä oli hiekotushiekkaa ja Bobilla kun vähän kuivat polkuanturat. Saatiin sitten hyviä kuitenkin ja nopeitakin, ohikävelyt sujui hyvin.

Liik. seiso: Tosi hienoja ja nopeita! Ohikävelyssä ei lähtenyt perään. Kymppisuoritus. :)

Luoksetulo: No stoppihan meillä on ihan kesken, tehtiin sitä eka tolpankierroilla, ihan ok. Peruuttamalla parempia. Vielä mukana käsky sekä käsiapu. Pitää vaan muistaa ottaa välissä myös läpijuoksuja koska muuten herra ennakoi ja vauhti kärsii.

Temppuja: Orava-temppua, se sujuu jo hyvin, jaksaa aika hyvin pitempäänkin kun keskittyy. Pyörimisiä eri suuntiin ja jalkojen välistä pujottelyua kävellessä. Mielellään noita tekee ja sujuuin. :)

Huomenna  lähdetään reissuun pohjoiseen, tulee viikko taukoa treeneihin eikä agiakaan pääsiäisen takia. Hyvää pääsiäistä kaikille! :)