Treenattiin  kait pejantaina merkkiä, ei ollut ihan niin  hyvä kun aiemmin. Itsenäinen haku ei ollut niin hyvää. Täytyy olla nyt tosi tarkkana että palkkaa vaan oikeesta kohasta koska muuten se alkaa kiertää sitä ja tulee sen viereen.. Pari  onnistunuttakin saatiin kyllä.Sitten ruutua, paikan hakua ihan lyhyeltä matkalta. Arvasin että tekee sen mitä odotinkin, eli sekoittaa ruudun ja merkin kun ollaan  tehty niitä peräkkäin. Kävin näyttämässä ja sitten löysi. Pari kertaa oli myös palkka ruudussa ja vikalla pelkkä lähetys, oli hyvä. Pyysin iskää tekemään meille eilen tunnarin. Bobi kesti hyvin mun kääntymiset. Hienosti etti, eka oli kasassa, toka ja kolmas rivissä. Ekalla pudotti, tokalla aloin kehua kun löysi, ja kolmannella sama, Loppuun tehtiin vielä luovutuksia kapulan kanssa.

Tänään oli muutenkin ihana ilma ja olin suunnitellut mennä Niittykummun kentälle tokoilemaan oikeen kunnolla. Olipas mukavaa, aurinko paistoi ja lämmin, ei kuitenkaan liian kuuma. Päätin ottaa liikkeitä vähän eri järjestyksissä, ettei aina alotettaisi seuraamisella. Pidettiin taukoja pari. Kahden koiran kanssa on niin paljon kätevämpää kun tekee vaan vuorotellen ja toinen pääsee aina lepäämään sitten. Mutta yhden koiran kanssa on ehkä helpompi suunnitella treeni ja toteuttaa se kunnolla.

Nouto: Alotettiin siis tällä. Eka otin ihan luovutuksen, toi kapulan vinossa suussa mutta loppuluovutus oli hyvä niin korjasin vaan kapulan suussa ja palkkasin. Tokalla jätin koiran istumaan kapula suussa, pito harjoitusta tuli myös. Tiputti, ja toruin siitä. Uudestaan piti hyvin ja ihan hyvä oli. Sitten pidemmältä matkalta että menen kauemmaksi, ja kapula meidän välissä. Tämäkin hyvä, nopeampi olisi saanut olla ehkä. Loppuun vielä kunnon hetsaukset kapulan perään ja innostin vielä juoksemalla karkkun. Toinen samanlainen mutta nyt pysyin paikallaan ja vauhtinoutona. Se onnistui muuten, sanoin kyllä erikseen irti mutta päästi! :)

Seuraus: Nyt kun oon treenannut liikkeellelähtöjä niin oon saanut aikaseksi sen että ihan ensimmäinen lähtöaskel on vähän painamista. En puutu tähän kuitenkaan koska korjaa sen heti. Eka tehtiin joku 20m suoraa seurausta, vähän sellasta lämmittelevää. Sitten kokeilin kestävyyttä, 50m suoraa, oli tosi hienoa! Kontakti ja vire ei kumpikaan pudonnut tai laskenut! Sitten halusin kokeilla että miten tää around-temppu on käytännössä vaikuttanut näihin täys- ja vasemmalle käännöksiin. Ja tosi positiivisesti!  On niin ihanan tiiviitä. Näihin verrattuna oikealle käännös oli surkea, eli se pitää hioa paremmaksi vielä. Jotkut oli kyllä hyviä mutta ei kaikki.

-tauko-

Ruutu: 30m lähetyksellä, oli tosi huono. lelu oli ruudussa mutta ensin meni tosi hiljasta laukkaa, sitten siirtyi raviin, kävi tarkistamassa yhen sellasen kai futiksessa käytettävän narun joka on siinä kentässä kiinni, sitten kiersi vasemmasta ulkoreunasta takareunaan, kävi ruudun takana, hoksasi lelun, ja oli vähän hämillään kun en kehunut. Silkkaa epävarmuutta siis. Pitääköhän tässä nyt jatkaa vaan niitä näyttöruutujen tekemistä kun on ollut jo vähän aikaa tällästä vähän epävarmaa. Kävin sitten tekemässä näytön, oli paljon parempi. Vaihdoin kans ruudun paikkaa, kun olin tenyt hiekkaan merkit vähän niinkuin nauhoina, niin halusin nähdä vaikuttaako ne Bobille paljoa. Ja eipä vaikuttanut, ihan iloisesti koikkelehti oikeeseen ruutuun vaikka häiriö oli vieressä,

Kaukot: Eka taas avo-kaukoja jostain 15m matkalta, oli hyvät nousut, ja nousi aina ekalla. Pidemmässä sarjassa toka maahanmeno jumitti kun katsoi muualle, huomautin ja tokalla meni. Sitten jostain 5m matkalta m-s vaihtoa joka aina jumitti. Meni nyt tosi hyvin, sai paljon palkkaa.

-tauko-

 Luoksetulo: Hehee, tehtiin pari. Innokkuus oli ihan huipussaan vaikka oli varmaan ihan läkähdyksissä ja läähättikin. Tuli kovaa ja sai hirmuset kehut ja namia ja pallopalkkaa. Musta tuntuu että näin se saadaan hyväksi. :)

Sain Bobille myös ensimmäisen hieronta-ajan varattua, vaikka perjantain agissa kyllä näytti ettei koskaan ois jumia missään ollutkaan. :D Hyvä silti käydä ja hieroja osaa kuitenkin paremmin kertoa jos jumeja  on ja aukaista ne sitten. :)