Eilen oli Ast:n toinen kurssikerta, teemana oli irtoaminen, valssi ja takaaleikkaus. Ennestään tuttuja siis meille. :) Ekana harjoteltiin irtoamista. Kolmehyppyä ja mutkaputkeen. Eli ihan perusharjotus mutta hyödyllinen, varsinkin kun Bobin vahvimpia puolia ei ole toi suoralla irtoaminen. Mutta herrapa päättikin yllättää mamman oikein kunnolla! Ensin juostiin mukana, se meni hyvin. Sitten että kutsuttiin tokan hypyn kohdalta ja siitä "heitettiin" eteenpäin. Sekin hienosti. Sitten vaan että seistiin vieressä ja huudettiin vaan eteeneteeneteen, ja Bobi meni loistavasti, ei yhtään edes vilkassut mua vaan ihanan määrätietoisesti liiteli eteenpäin. <3 Saatiin hirmusesti kehuja. ;) Sitten seuraava harjotus oli että hypyt oli kaarella ja siitä mutkaputkeen. Ensin ohjattiin ulkokaarelta mukana juosten, se meni niin hyvin ja sanoi että kun meillä ei ole ton irtoamisen kanssa mitään ongelmaa että vaikeutetaan vähän. Liisa käski mun ohjata ulkokaarelta, takaaleikata ennen vikaa hyppyä eteen käskyllä, ja sit ohjata koko hyppy sarja takasin lähtöön. Alku meni hienosti mutta kun kutsuin putkesta en näyttänyt tarpeeksi hyvin vartalolla hypyn luona ja oli vähän hukassa. Toka kerta hyvin. Meidän suorituksesta oltiin niin huumaantuneita että saatiin vähän enemmän treeniaikaa muihin verrattuna *kehkehkeh..* ;)

Sitten siirryttiin Katjan kanssa tekemään valssia ja takaaleikkausta. Ensin takaaleikkaus, joka oli hyvä. Katja vaan sanoi että nyt kun on perusta kunnossa niin vähän sujuvammaksi vielä sitä että ei vetäisi niin isoja kaaria hypyn jälkeen. Sitä sitten hiottiin paristi ja alkoi paranemaan. Katja sanoi myös että kun on vähän raskasrakenteisempi niin ei voi vaatiakkaan että menisi ihan nuollen, mutta ajanmyötä ja kokemuksen kautta yleensä tulee sujuvammaksi. Sitten valssia. Siinäkään meillä ei mitään ongelmia, paitsi lähdössä jouduin pari kertaa palauttamaan, mur... Katja sanoi että haluis nähdä kun lähetään samalta viivalta etten kutsu, olin vähän että jäiks, pysynköhän mä perässä.. Mutta pistämällä vaan reippaasti tassua toisen eteen ja valssaamalla pikapikaa niin kyllä se meni hienosti! :) Bobi oli koko treenin kaikin puolin hieno ja taitava! Ens kerralla kuulemma ainakin haltuunottoa ja jotain muuta.

----------------------

Tänään iltapäivällä kun tulin koulusta halusin lähteä vielä tekemään kisamaisen valmistavan treenin torstain koitosta varten. Hitsit kun jännittää jo nyt, etten taas pilaisi suoritusta omalla toiminnalla. Käveltiin lähikentälle ja huomattiin Taru ja Moona myös lenkillä, niin Taru tuli sitten sopivasti käskyttämään meille liikkeet. :) Tehtiin eka minuutin paikkamakuu, se sujui ongelmitta, ei edes pyytänyt nousemaan sivulta mutta pysyi hienosti! Vapautin siis suoraan. Siinä vaiheessa sai sitten palkan. Sitten tehtiin remmiseuraaminen, muistin nyt laittaa hihnan vasenpaan käteen. Ja yllättävää kyllä, Bobi seurasi parhainta hihnaseuraamista mitä ikinä! Se oli oikeesti hienoa! Juoksussa painoi. No parempi kun että ravaa jossain metrin päässä.. Käännöksissä ja pysähdyksissä oli hienosti skarppina. Kontakti pysyi. Vapaana seuraaminen oli aika samanlaista, kontakti putos yhdessä vaiheessa kun katsoi kentän reunalla huutavia ja leikkiviä lapsia. Huomautin niin palautti. Liikkeestä maahanmeno oli Bobimainen ei-hissi. Mä en vaan saa sitä menemään hissinä. Eikä se nyt hitaasti ollenkaan mennyt, ihan hienosti mutta se hissi olisi paljon hienompi. Luoksetulo oli reipas mutta kauhee banaani! :O Siis tosi outoa, ja kun sitten tuli banaanisti niin ihan vinoon eteen, korjasin niin hyvä, sivulle hyvä. Liik. seisominen hieno. Hyppyä ei ollut mutta tein sen sitten varioituna metsässä, hanskassa sekin. Tein vielä kentällä pikku pätkän seuraamista ja palkkasin kunnon lelulla ja leikillä. Sekä luoksetulon että päästin juoksemaan jalkojen välistä, oli paljon parempi.  Ei mutta joo.. Kyllä se nää liikkeet osaa vaikka unissaan 1-tuloksen arvosesti mut näyttäis sen siellä kokeessa niin oisin happy. :)  Ei ottanut häiriötä Moonasta vaikka sillä oli vähän on-off juoksut; ei tiputtele mutta merkkailee kuulemma useammin. Tosin Moona onkin Bobille semmonen narttu ettei välitä. Nyt treenataan sitten enää vaan jotain pieniä juttuja superpalkalla ennen koetta. Peukut pystyyn että nyt onnistuis! :)