Tänään alko sitten se ast:n agin jatkokurssi, kouluttajina oli Katja Kinnari ja Liisa Kopra. Ensin tehtiin rata jossa oli 14 estettä. Tarkotus oli katsoa koirien tasoa. Rataan kuului myös keinu jota me ei siis olla menty juuri mitään, ja 12 keppiä kun me ollaan menty kuudella. Bobi oli ekana makseissa suorittamassa mutta joutui silti odottelemaan jonkin aikaa ja tais tulla sillekkin vähän kylmä kun pyrki kokoajan syliin. Eli ens kerralla takki mukaan! :)

Sitten alotettiin niin tehtiin pari kolme kertaa keinua, niin että oli ekat 2 hihnassa ja Liisa piti kiinni ja laski niin ettei rämähdä. Hyvin meni. SItten vapaana, vähän jännitti kun keinu lähti laskemaan mutta pysyi silti hyvin. Vikalla jouduin jo toppuuttelemaan ettei menisi lentokeinuna. Rata meni hienosti, ei ollut missään mitään ihmeempiä kommervenkkejä, ja hypyt siis oli kait 55cm. Myöhästyin luonnollisesti taas yhdessä ohjauksessa ja meni renkaan ohi. Oli siis kolme hyppyä vähän niinkuin kaaressa ja halusin varmistella että irtoaa myös keskimmäiselle hypylle, mutta silloin myöhästyin renkaalle ohjauksesta. Otin vähän takasin ja sitten jatkettiin. Renkaan jälkeen tuli se keinu, Katja oli varmistamassa ja laski keinun alas, jouduin taas hokemaan odotaodota ettei sinkoisi suoraan putkeen. :D putken jälkeen kepit, haki hyvin sisään mutta välejä jäi kyllä välistä monta. Jatkettiin silti muurille ja siitä kolme hyppyä jälleen kaaressa josta suoraan putkeen ja palkka. Liisa sanoi kepeistä että siinä mulla huono tekniikka ettei koira tajua että sen pitää pujotella. Näytti Bobin kanssa sitten että joka toisesta vedetään takaa ja meni hyvin. Tein itse pari kertaa ja sujui myös hyvin. Sitten tehtiin koko rata vielä kerran  ja oli hieno ja puhdas! Nyt en saattanut niin pitkälle hypyille niin ehdin hyvin. Saatiin paljon kehuja ja kysyi että kauanko ollaan tehty. Mukavat kouluttajat oli ja muutenkin kivaa. :) Ensviikolla tehdään ilmeisesti kahdessa ryhmässä sitten. :)

Huomenna Bobilla on siis ensimmäinen hieroja iltapäivällä, melkeen suoraan koulusta lähdetään Timo Rannikon käsiteltäväksi. :)