Huh miten on kuuma! Bobin suurin ystävä saapui niin puskan takaa että... Toi paksu musta turkki on vaan niin kaunis ja jos näyttelyitä kesällä niin en mä vaan raaski ajaa sitä pois. :D Kuitenkin, perjantaina oltiin Tarun ja koirien kanssa Haukilahdessa. Bobi kävi heittämässä talviturkin mereen. Ihana kun päästin sen vapaaksi ryntäs mereen kun oli niin kuumissaan. :) Sai sitten noutaa palloa sieltä ja tarjoskin sitä koko ajan. :D

Eilen vaan löhöiltiin kotona ja Bobikin nukkui koko päivän, illalla kun alkoi vähän viilenemään, mentiin lähimetsään esineruutuilemaan. Tein ekaksi 3m x 40m kaistaleen. Vein ihan päähän esineen. Bobi oli jotenkin ihan outo, ei oikein tiennyt mitä piti tehdä ja lopulta meni kakalle puskaan.. :O No oma vika kun en antanut sen tehdä asioita ennen treeniä. Kutsuin sitten pois ja tehtiin uudestaan. Sitten löytyi. Hyvin pysyi ruudussa vaikka olikin aika kaponen. Sitten vein kaksi ihan pientä esinettä. Piilotin ne varvukkoon kun halusin nähdä miten tarkasti etsii. Ja löytyihän sieltä, ensimmäiseksi juuri se missä on kangasta ja ehkä enemmän hajua, toinen, puinen pyykkipoika tuotti vähän päänvaivaa mutta kyllä sekin nousi tovin kuluttua.  Sitten tein vielä toisen pienemmän ruudun kokonaan varvukko-alueelle. Taas tarkkuutta halusin lisätä. Pyykkipoika sinne, etsi aluksi ihan takareunasta, ja paikka oli keskellä, kutsuin vähän takaisin päin ja sitten löysi. Toinen samanlainen vähän isommalla esineellä mutta ihan piilossa, löytyi ok.

Tänään agiliidot Puolarmetsässä, ja lämmintä oli taas ihan riittämiin! Aluksi tehtiin rataa Katjan kanssa, Alussa oli heti hypyn jälkeen kepit, vasemmalta puolelta jouduin ohjaamaan ja meno oli sen mukaista. Hidastamaan jouduin paljonkin ja haki kokoajan 2. väliin. Pitää harjotella tätä kotona. Sitten oli hyppyjä kaaressa ja Aa, koski hyvin. Sitten hyppyjä pari peräkkäin jossa sai vähäsen pinkoa jotta ehti kutsumaan keinulle. Ja siis tänään mentiin keinu ekan kerran ilman apua, ihan sika hienosti meni!! Bobi oli niin taitava, ei yhtään jänskättänyt ja pysyi hyvin. Siitä takaaleikkasin ja irrotin sen hypylle ja putkeen. Katja ehdotti että voisin siellä kohdassa missä pitää juosta niin ohjata kauempaa kun sanoi että Bobilta voi jo vaatiakin sitä kun on sen verran kehittynyt. Ja kyllähän sitä pystyi, mun piti myös tässäkin olla kyllä supernopea. Kivasti meni. SItten Liisan kanssa ottamaan persjättöä. Huoohh!! Mä en älynny siitä sitte hölkäsen pöläystä! :D Kolme kertaa piti Liisan näyttää ja sit vasta meni munkin älliin. Hyvä minä. Bobi oli kyllä oikein taitava. Kerran meni maxi-korkusen renkaan läviköstä, mutta pääosin oikein. Sitten tehtiin haltuunottoa, Bobi alkoi olla persjätön hinkkaamisen jäljiltä ihan puhki niin vauhti ei ollut enää niin huima. Kuitenkin saatiin sekin onnistumaan hienosti. Sit vikaks pimeä putki harjotus, jossa ensin harjoteltiin suoralla. Ensin vaan vietiin koira normisti putkeen, sitten valssattiin, ja sitten niin että heitettiin eteenpäin ja vedettiiin putkeen, se oli tosi näppärä juttu, kaikkea sitä oppii! Nämä tehtiin kans sitten u-putkella, Bobilla meni joka kerta suoritukset ihan nappiin, ja oli oikein pätevä hauva. :)

Lisäksi tänään vähän tokoiltiin sisällä. Ihan uudella motivaatiolla ja innolla näitä avon juttuja treenaa nyt. Tehtiin kaukoja, palkkailin lähinnä ekasta noususta. Ne on teknisesti kunnossa, vielä haetaan sitä näpäkkyyttä niihin niin hyvät on. Noutoa, yritän siinä nyt motivoida niin paljon kun mahdollista, ja ostan varmaan painavamman kapulan kun toi on vähän vauva-kapula. :) Ihan innolla kyllä kantaa nyt jo, pitää vaan tehdä lyhyitä harjotuksia niin pysyy mielenkiinto yllä.