Oltiin Tiian & Ruutin ja Rasmuksen kanssa treenaamassa Pohjantorin nurtseilla, muitakin piti tulla mutta eipä näkynyt. Maria oli kans kattomassa kun omat koirat oli juoksussa.

Bobi sai eka tehä seuraamista jossa keskityttiin tänään vaan paikkaan ja kontaktiin. Häiriötä oli kiitettävästi ympärillä koko ajan. Hyvin silti teki, palkkasin usein ja otettiin vaan lyhyitä pätkiä ja liikkeellelähtöjä. Sitten vuoroon nouto. Ei taaskaan suostunut pitämään kapulaa suussa, niin tehtiin sitten suoraan vaan vauhtina ja äijä sinkos kapulan perään kun heikkopäinen. Vapautin suoraan lelulle. Tokan annoin tuoda loppuun asti, mutta vauhti oli samanlaista. Kolmas vielä, en pitänyt pannasta kiinni, mutta ei varastanut, hyvä hyvä. Hieno oli. Nyt kun selvästi intoa on jo eikä enää ällötä niin luovutuksia vaan hinkkaamaan. ;)

Juomatauon jälkeen tehtiin luoksetuloa. Olin päättänyt tehdä tänään pelkkiä läpijuoksuja. Tosi hyvin lähti heti ekalla, otin aika pitkän matkan. Melkeen EVL-mittanen. Tuli hyvää vauhtia, sai juosta melkeen heti lelulle kiinni kun lähtö oli niin hyvä. Tokalla en tehnyt elettäkään mutta tuli vielä kovempaa kun äskön, vasta viimemetreillä vapautin taistelemaan lelusta. Ei mitään keskiviikon ongelmia näkynyt. Kaukot oli ihan hyvät. Ensin pelkkä istumaan nousu josta vapautus takapalkalle, sitten i-m. Oli ripeät. Siitä palkka. Sit maasta seisomaan nousuja, meinasi kokoajan tarjota istumista, mutta älys sitten että mitä pitikään tehdä. Jäävissä ei ollut myöskään mitään probleemia. Jälleen maahanmenon nopeutta kattelin vaan silläsilmällä, kun kyllä mä tiedän että se osaa. Meni kyllä jo aika nopsaan. :) Seisominen oli hieno ohikävelyineen päivineen.

Loppuun Bobs sai vielä ruutuilla. Näytin pallon ja jätettiin se yhdessä ruutuun, ja lähetys, meni ihan hyvää vauhtia. Sit niin että kävin näyttämässä ja pallo jäikin salaa ruutuun, myös hyvä. Otettiin siis nää kaikki ehkä 15-20m päästä. Viimenen vielä lähempää lähetyksenä, oli hyvä ja sai koppipalkan. Leikittiin sit vielä ruudussa.

Ja kiitos Tiialle joka kuskas meidät kotiin! :)

"Mamma, millon on seuraavat treenit?" Kyselee Bobi.