Ollaan nyt otettu vähän rauhallisemmin hieronnan jälkeen ja venyteltykin ´tänään ja toissapäivänä.  Muutenkin vähän hiljaiseloa, kun mulla on ollu tällä viikolla 3 koetta + esitelmä. Nyt ne onneksi ohi niin pääsee treenaamaan! Ollaan harjoteltu oven sulkemista, koska aina kun Bobi tulee mun huoneeseen kun oon lukemassa ja se avaa oven, se ei osaa laittaa sitä kiinni.. :D

Tänään oltiin Moonan ja Tarun kanssa metsässä parisen tuntia ja illalla sisätokoiltiin kotona. Käytin hyödyksi kohta vanhaksi menevän jauhelihapihvin. ;) Treenattiin seurauksen käännöksiä, lähinnä oikeata tiiviimmäksi. Nami lensi eteen joka käännöksen jälkeen, auttoi kyllä. Välillä sai myös kädestä palkan. Vasemmalle käännökset ja täykkärit oli hyvät. Sit tehtiin kaikki jäävät jotka oli hienot! Ja kaukot, jes!! Ne onnistui kaikki vaihdot kerta heitolla. Hieno Bopelius! :)

Tänään myös ilmeisesti metsäreissun tuloksena löytyi Bobilta punkki niskasta, kevään ensimmäinen siis. Ällöttävää! Otin sen heti pois ja laitoin Exspotit niskaan, nyt ei pitäisi tulla.