Tänään otin lyhyet tokotreenit iltapäivällä, mentiin ihan tohon meidän kodin vieressä olevalle nurtsille, siinä ehkä eniten varjoa mitä löytyi, vaan olipa silti kuuma.

Tehtiin eka seurausta, käännöksiä ja sen sellasta, ihan kivan olosta oli suurinosa. Sitten kaikki jäävät avo-malliin, tosi hienosti! Valmisteleva osuus oli erittäin tiivis, mutta mikäs siinä. Seisominenkin, pysyi niin hyvin paikallaan. Maahanmanoa vahvistelin vielä tai siis nopeutta siihen. Paikallamakuunkin tein, menin auton taakse piiloon, hyvin pysyi vaikka meni ihmisiä ohi. Ja tosi nopsakkaan meni maahan. Hyvä! :) Sit vielä nouto, onnistuin heti alussa melkein säikyttämään koira paran kokonaan, kun otin kapulan huolimattomasti ja vähän liian äkkiä sen suusta, tais osua sitäkin huuleen, mutta lensi myös mun kädestä ja mun huuleen, turposi ihanasti.. Bobi vähän vinkas ja oli sen jälkeen ihan korvat luimussa, innostin sitten oikein kunnolla ja se onnistuikin, tehtiin paaaaljon vauhtinoutoja vaan ja lopussa pitoa. Sitten vielä kaukot joista palkkasin usein ekasta noususta jos oli mun makuun riittävän säpäkkä. Tarkotus oli vielä reenata hyppyä mutta en sit viitsiny enää kun oli niin puhki.

Eilen oltiin n.6km juoksulenkki johon meni 45min, eli ihan reipasta tahtia mentiin. Pari kertaa Bobi oli sitä mieltä että olis voinut vähän merkkailla, kun pidin sitä hihnassa että saa mahdollisimman paljon sitä ravia. n. 1km sai olla vapaana. Kotona sitten venyteltiin. :)