Eilen treenattiin porukalla Kilonpuiston koululla. Mukana oli Tiia ja R:t, Reea ja Noppa, Heini ja Leevi&Aatos, Maija ja Veikko&Väinö.

Kun odoteltiin vielä muutamaa treenaamaan niin tein Bobin kanssa ihan lyhyet seuruut. En viitsi hinkata sitä nyt kuumalla kun on muuten aina niin hyvässä vireessä ettei väsy sitten liikaa siitä. Parit käännökset ja pysähdyksiä. Sivuaskeleitakin vois jo alkaa harjottelemaan kunnolla.  Tein kaavion jossa alussa vähän painoi, tasottui täyskäännöksen jälkeen. Kontakti hyvä.

Paikallamakuut: Oli reunassa Nopan vieressä kun Ruutin vieressä on aina niin pelottavaa.. :D No mutta, menin piiloon ehkä 1,5 minuutiksi ja sitten tulin pois. Mitä nyt välillä olin kurkkinut niin hyvin oli pötkötellyt. Palkkasin maahan ja otin vielä lyhyen niin että olin näkösällä. Sitten istuminen. Palkkasin aluksi ihan lyhyestä, sitten pidempi, olin just palaamassa kun meni maahan, käskin takaisin ja otin uudestaan, nyt hyvä 20s.

Nouto: Miks mä aina ahnehdin liikaa.. :O Otin muutaman vauhtinoudon, haki hyvin takaakierroilla. Sitten niin että juostiin kapula suussa, eka tiputti, sitten hyvä. Sitten niin että heitin ja hetsasin perään, haki hyvin mutta pudotti mun eteen ja käskin nostamaan niin sen ilme oli kun pikkukakaralla "mamma mä en jaksa!" ja läppäs kapulaa tassulla. Käskin sitten pitämään hetken ja siitä paljon palkkaa. Nyt päätin että otan aina paljon lyhyempiä aikoja, esim: 2 vauhtinoutoa, 1 normaali ja 2 luovutusta tai pitoa. Näin pitäis säilyä into koirallakin, mutta mä aina innostun liikaa jos se osaa enkä älyä lopettaa..

Pidettiin aika paljon juoma- ja viilennystaukoja, oli ihan läkähdyksissä kun aurinko porotti suoraan kentälle.

Luoksetulon stoppeja: Ajattelin nyt tehdä näin peruuttamalla. Ensin niin että kävelin, stoppas hyvin. Välillä myös "läpijuoksuna" että pääsi suoraan ottamaan namin. Sitten peruuttaen että juoksen, siinäkin ihan hyviä. Viimeseks yks futismaalin kierrolla, oli hieno! Patukka muuten ei kelvannut tälläkertaa ollenkaan, jouduttiin vaihtamaan tennispalloon, pallot on Bobin mielestä niin pop!<3

Ruutu: Miks se menee niin hitaasti. Tai siis sellasta kohtalaista laukkaa, mut silti. Onko se epävarma? eka lelu ruudussa, sit näyttönä ja vika kutsuna. Joka kerta sama juttu. Tai sit sillä vaan oli niin kuuma. Pitää ehkä myös kokeilla jotain muuta, esim. niin että saa tarjota.

Kaukoja: Leikin lomassa muutama. Ihan hyviä, vaikka vähän himmaa kun on lelu näkyvissä.

Jäävät: Vahvisteltiin maahanmenon nopeutta ja tehtiin yks seisominen, hyviä oli.