Tänään sovittiin Tian kanssa että mennään Niittykummun kentälle tokoilemaan ja myös Enni tuli Loren kanssa. (: Äiti kävi kaupassa samalla niin ostin Bobille extraherkuksi nakkia. ;) Frolicitkin oli jo loppu.

Paikallaolot: Otin ensin minuutin paikallamakuun näkösuojassa, pysyi hienosti vaikka Lorea ja Keikoa käytiin palkkaamassa. Tulin sitten myös palkkaamaan, nousi taas pentele vie ylös kun olin 2s seissyt vieressä. Laitoin uudelleen maahan, kävelin vähän eteen ja sitten takasin, nyt pysyi. Otin uuden perusasennon ja sanoin istumisen virittelyt. Otin n.10m matkalta naama koiraan päin jonkun 50s mittaisen istumisen. Tosi rauhallisesti oli ja hyvin pysyi.

Seuraus: Hehheh, pikkusen oli intoa tässä herrassa, taisi tauko näkyä. Otin heti alkuun kunnon kaavion joka sisälsi kaiken mahdollisen. Alussa taas se pikku painaminen mutta muuten superhyvää. Jopa täyskäännös pelitti hienosti, toisin kuin viimeksi kun Emmin kanssa treenattiin. Kun seurautin Tian ja Keikon ohi jotka treenasi kait tolpankierroilla stoppia, kääntyi Bobi vähän kattomaan ja jäi hitusen jälkeen, sanoin käskyn uudestaan ja kun palasi oikein niin palkka. Tein vielä uuden vasemmallekäännöksen, nyt pysyi hyvin mukana. Muutenkin saa olla tyytyväinen. :) Loppuun kontakti treeniä rintamasuunta Keikoa kohti. Ihan hyvin piti. :)

Ruutu: Tehtiin 25m matkalta. Ensin näyttönä ja lelu ruudussa. Meni kevyttä laukkaa. Toinen samanlainen, nyt vähän kovempaa meni. Sitten menin ruutuun kehumaan sen hienoutta ja että onpa kerrassaan mahtava ruutu, tänne kyllä kannattaa tulla. Bobi meni hienosti ja stoppas käskystä, ei näkynyt epävarmuus enää yhtään. Näitä lisää! Sitten leikittiin siellä ja jätettiin lelu ruutuun vielä ja lähetin kunnon hetsauksilla sinne, meni miljoonaa ja oli hieno poika taas. ;)

Merkki: Kerrattiin kaksi kertaa ensin yhteisjuoksuna, sitten lähetyksenä, oli hyvä. Sitten eri suunnasta vielä, oli myös hyvä, täytyy vaan olla tarkkana sen paikan kanssa että pysähtyy todella oikein koska innostuksissaan steppailee vielä vähän, ja myös jos palkkaan sinne niin ettei lähde kävelemään vastaan.

Tunnari: Tia teki meille kahdesti. Nyt odotin pari sekuntia "käsky" jälkeen ja toimi hyvin. Joka kerta katsoi kyllä Tiaa mutta sitten katsoi mua ja annoin sillon käskyn. Meni rauhallista ravia kapuloille, osui joka kerta melkeen suoraan omalle eikä tarkastanut muita, kehuin loppuvaiheessa kun toi ja otin vielä pari luovutusta, ei mälvännyt. :)

Luoksetulo: Tehtiin ensin taas että innostin kauheesti. Tokalla seisoin passiivisena paikallaan. Nyki vähän  ja oli melkeen lähdössä niin käskin takasin istumaan. Sitten kun kutsuin oli vähän epävarma mutta tuli silti reippaasti ja n. puolessavälissä näytin patukkaa jalkojen välistä takaa ja sai siihen juosta kiinni. Sitten eteentuloa vain niin että peruutan, tämä siksi ettei unohtaisi kisoissa sitten että mikä tän luoksetulon perimmäinen totuus onkaan. ;)

Sitten lopeteltiin ja Lore ja Bobi sai rallata kenttää ympäri. Keikoa ei suotu mukaan mustavalkoisten leikkiin, Bobin mielestä se oli ärsyttävä ja vilautteli sille hammaskalustoa ja murisi. Siitä kielto mutta pääsi vielä Loren kanssa jatkamaan leikkiä. Lore yritti alistaa Bobia mutta tästäkös Bobi ei ollutkaan samaa mieltä mutta otin heti sivulle ettei ehtinyt pörisemään sen enempää. Vielä nää kaksi jaksoi hihnassa riekkua ja painia kun juteltiin siinä.. :D Bobin mielestä Lore ei kuitenkaan ollut vielä niin äijä että siitä olisi ollut jotain harmia yhteiskunnalle .. :D Sovittiin että treenataan joku kerta taas uudemman kerran ja useammin, meillä nyt ensviikolla vaan ne kisat niin sitä ennen ei kyllä paljoa enää tehdä, saa sitten käyttää kaiken virtansa sinne. ;) No ei, pakko niitä on vähän purkaa ettei ylikuumene.

Illalla käytiin vielä 2km pyörälenkki ja ensimmäiset kaksi koiran ohitustakin tehtiin, ei haitannut Bobia nämä. Alamäisssä täytyy varsinkin katsoa ettei ala laukata, muuten pysyy aika kivasti ravissa. Sitten venyteltiin vielä. Ollaan muutenkin tällä viikolla oltu tunnollisia ja venytelty 4kertaa eli melkeenpä joka päivä. Huomenna sitten Bobin agitreenit.