Tänään me lähdettiin sitten varovasti metsästelemään motivaatiota ja hiphei, tokohan on hauskaa! :) Mutta taas sai hetken miettiä mille kentälle mennä kun meidän taloyhtiön nurtsi oli futaajien vallottama... Mentiin sitten ihan siihen lähelle aika kivaa tasasta nurtsia ja lyhyeks ajettu. :)

Alkuun otin paikallolot. Ensin minuutin piilossa paikallamakuun, hyvä oli. Sitten lyhyitä ja runsaspalkkasia istumisia. Hyvin pysyi niissäkin.

Bobs pääsi sitten tekemään seurausta, Olin suunnitellut että kiinnitän huomiota nyt vielä niihin oikealle ja täyskäännöksiin. Käytin täyskäännöksissä lisäkäskynä aroundia jolla tekikin oikein näpsäkät käännökset, oikealle tehtiin imuttamalla ja tosi kivasti kyllä teki senkin. Sit vielä askelsiirtymiä, oikealle mennessä menee jo aika pätevästi, vasemmalle tarttee lisää treeniä ja peruuttaessa se näyttää lähinnä pelleltä. :D Joko se kiemurtelee sillein hassusti, tai sit loikii istumasta istumaan. Vois tähänkin jotain takapäätreeniä kehitellä.

Sitte tehtiin luoksetuloa. Jätin heti takapalkan mutta kun kutsuin niin nökötti paikallaan, samoin toisella käskyllä, kolmannella vilkas taakse ja katto mua pää kallellaan "mut toi lelu on tossa!" On se kyllä hassu possu :) Otin sit pelkän läpijuoksun ja sai juosta kiinni melkeen heti kun oli lähtenyt liikkeelle. Sit uus yritys takapalkalla, nyt yritin laittaa sen huomaamattomasti, vaikka silti aina vilkasee varalta jos se olis siellä. Nyt kuitenkin lähti hyvää reipasta laukkaa ja käsimerkki+ äänikäskyllä pysähtyi aikas hyvin. Sit viimenen vaan niin että heitän  pallon taakse. Se on takuuvarma keino, pysähtyy kun seinään.

Päätin ottaa tunnarin seuraavaksi. Bobi on niin hyvä kun se osaa rauhottua vauhtiliikkeidenkin jälkeen tarkkuutta vaativaan liikkeeseen. :) Ehkä vähän liikaakin, se lähti hitaasti kävelemällä kapuloiden luo, käveli ohi, äkkäs kapulat ja oma sattui heti tokana kohdalle, ja jätkä käy maahan. :D Huomaa kyllä mitä ollaan treenattu... Käskin tuomaan ja toi vähän mutta pyöräytteli suussa :/ Tein toisen, nyt lähti reippaammin kapuloille, ja heti kun löysi oman lähti tuomaan. Nyt ei pureskeluja :) Otin vielä parin luovutuksen.

Loppuun vielä kaukot. Oli jo aika läkähdyksissä kun oltiin riehuttu niin paljon. Otin teemaksi kirjaimellisesti kaukokäskyt, eli tein avo kaukoja ylipitkältä matkalta. Istumaan ei suostunut nousemaan kun vasta 3 käskyllä mutta maahan meni kyllä reippaasti. Lähempää nousi istumaan hyvin. Lopetettiin sitten suosiolla onnistuneeseen.

Bobi on myös vähän yskinyt eilen ja tänään. Etenkin jos haukutan käskystä, niin ei tee sitä enää niin mielellään tai jos haukkuu niin yskii/yökkää sen jälkeen. Treenatessa ei yskähtänyt kun ehkä kerran, eikä muuten rasituksesta yski, vähän ehkä enemmän läähättää vain. Mietin jos vois kennelyskää olla. Katon vielä huomisen päivän että jos yskii vielä niin sit menee kyllä lepoon.