tokoa reenattiin tossa illalla kun oli mukavan viileetä. Ei oikein sujunut. Joten päätinpä olla ilmottamatta rotumestiksiin. En halua tehdä sitä samaa virhettä minkä tein alossa että lähden kokeeseen keskeneräsellä koiralla. Me treenataan nyt tarkkaan ja rauhallisesti syksyn kokeisiin, ei lähetä hosumaan liian aikasessa vaiheessa varsinkin kun suht vähän ollaan treenattu. Tämän päiväsistä nyt kuitenkin:

Seurauksessa kiinnitin huomiota käännöksiin. Oikealle käännös läsähti joka kerta ainakin ihan täydellisesti. Otin sit imutuksella ja naksulla paristi ja hyvin tsemppas sen jälkeen. Muuten ihan hienot käännökset ja pysähdykset. Perusseurauksesta en jotenkin tykännyt, nurtsi oli kyllä aika koppurainen mut huomautin kerran oikeen kunnolla ja sen jälkeen olikin aikas kivaa, palkkasin muutenkin koko ajan melko paljon.

Sit tehtiin kaukoja. Palkkasin heti ekoista istumaan nousuista, jotka olikin tosi hyviä. Mut aina kun tuli i-m-i niin se toka istumisen aina teki seisomisena! Ei auttanut vaikka miten läheltä yritin näyttää. Saatiin sit lopulta onnistunut ja palkkasin pallon heitoilla.

Sit noutoa. Lähti rauhallista laukkaa kapulalle, nappas sen huolimattomasti suuhun, ja pudotti ja katto mua  "ai mamma pitiks mun siis tuoda tää?!" toistin käskyn ja toi laukalla mut pudotti mun eteen, nosti ja pudotti ja peruutti ja kaikki meni ihan sekasin. Yritin sit ottaa pelkällä pidolla mut sylkäs kapulan pois. Hetken sit suostu pitämään. Tein sit niin et hetsasin vaan perään, lähti kovaa ja otti nyt hyvin, toi kans hyvin mut vähän liian kovaa tuli ja unohti jarruttaa ja meinas luovuttaa sivulle mut käänsi sit ite eteen. Palkkasin siitä. Sit yritin yhden luovutuksen vielä joka oli ihan ok lopulta, mut ottaa jotenkin niin huolimattomasti suuhun, vaik toiskin ja hakiskin innokkaasti. Eli rauhallisuutta ja pitotreenejä lisää siis.

Lopulta mul oli jotenkin niin paha maku suuussa koko treeneistä et yritin lopettaa sen jotenkin kivaan juttuun ja semmoseen mikä menee pommin varmasti oikein. Eli jäävät. Maahanmeno oli nopea, seisominen tosi näpäkkä mistä palkkasinkin suoraan. Loppu sit vaan heiteltiin palloa ja tehtiin pelkkiä futismaalin kiertoja ja  syötiin loput treeninamit.