Netti sanoi sopimuksensa irti ja kadotti yhden blogimerkinnän minkä laitoin. Mökkeilystä tulee siis kuvia erikseen, nyt aiheena tämän viikon kisailut. :) Eli siis lauantaina kokeiltiin varovasti ja epävirallisesti avointa luokkaa mölleissä Vantaan Ojangossa. Mitään en odottanut kun tollanen helle oli taas. Ihan ok Bobi kuitenkin teki, alun paineistumisen jälkeen. Alussa siis lähti paikallamakuusta. Jäi ihan hyvin ja tiesi ihan hyvin ettei saa lähteä. Käveli ensin pari metriä ja yritti nuuhkia piiloteltan suuntaan ja otti pari hiirulaisen askelta lisää ja kun tulin piilosta niin korvat meni luimuun ja häntää heilautti vähäsen. Voi raukkaa, pitääpä treenata (munkin) sitä etten edes siinä alussa jännittäisi, ja lisää ryhmä p-makuita.

paikallamakuu: 0

Sit kun vein vielä autolle juomaan ja hain noutokapulaa (suoritettiin kolmantena) niin juoksi sinne ihan suoraan ja hyppäs autoon. Aattelin et keskeytän koko jutun mut päätin sitten kattoa jos piristyis vielä siitä.

Seuraaminen: Just kun liikkuri sano liikkeelle mars niin kehänauha paukahti meidän takana ja Bobi säikähti sitä, ja ekat 10m pälyili taakse ja jätätti. Sit kun pääsin sanomaan juoksuosuudessa uudestaan seuraa niin tuli hyvin mukaan ja loppu ihan hienoa mut ei tehnyt vikaa perusasentoa (??!) 7

Liikkeestä maahanmeno: Hieno oli! 10

luoksetulo: Näytin käsimerkin ja jarrutti kunnolla ja meinas jo pysähtyä mut sit tuli niitä hiirulaisen askelia taas mun eteen. Eli epävarmuus iski. 7

Liikkeestä seisominen: Supertaitava 10

Nouto: Lähti hyvin laukalla ja toi ravilla. Tuomari sanoi että ois kiva jos tulis myös laukalla takaisin mutta hieno luovutus ja muuten eli 10

kaukot: Alussa istui niin hitaasti että annoin tuplakäskyn varalta. Maahanmenot hyviä mutta istumiset hitaita ja lopun perusasennon ennakoi.

Hyppy: Katteli muualle kun käskin niin jouduin taas antamaan tuplakäskyn mutta muuten oli kyllä hyvä. 8

Kokonaisvaikutus: Tuomari sanoi että ihanan ilosesti teki alun paineistumisen jälkeen. 9

Tulos; 139,5p. III-tulos ja sij. 3./7! Kuumuus verotti kyllä kaikilta koirilta tosi paljon, ja Bobikaan ei ihan oma ittensä ollut mutta nyt vaan lisää treeniä ja sit virallisiin.

Kuva Beestä ja aikas runsaista palkinnoista (;

 

¨Tänään sit lähettiin aamusella ajamaan Karjaalle KR-näyttelyyn. Hellettä taas riitti suorassa auringon paisteessa ainakin 32 astetta, mut saatiin Bobi aika kivasti varjoon kun tultiin sen verta aikasin että odottamista oli. Ei edes läähättänyt. Uroksia oli jäänyt kaks pois ja oltiin ainoina avoimessa luokassa, tuomarina Leni Finne.

Ensin meitä seisotettiin vaikka kuinka kauan kehässä kun tuomari ja kehäsihteeri sääti jotain lauppusten ja kirjojensa kanssa. Bobi jaksoi seisoa ihan hienosti vaikka ilme olikin että "mamma eiks me mentäs jo kotiin..." Ravaaminen meni sit miten meni, mut häntä hienosti alhaalla. Tuomari sit arvostelun jälkeen pahoitteli kovasti ja sanoi että olis niin halunnut antaa erin mutta takaliikkeet oli niin ahtaat ettei voinut. Tulos siis avo eh-avk1 erin sai kyllä kai vaan 2 tai 3 bortsua, eli aika tiukkaa oli. Salaa olin silti tyytyväinen kun ei enään kuumuuteen tarvinnut jäädä. ;)

Arvostelu: Oikeat mittasuhteet. Sopiva luusto. Oikealinjainen uroksen pää. Aavistuksen leveäasentoiset korvat. Hyvät silmät. Riittävä kaula ja eturinta. Oikeat kulmaukset eturaajat. Oikean mallinen rintakehä. Hieman jyrkkä lantio. Ok takakulmaukset. Hyvä karva. Erittäin ahdas takaa ja löysä edestä. Riittävä askelpituus.

Näyttelyn jälkeen ajettiin Karjaan abc:lle jossa treffattiin Bobin veli Aatu (Oakmeadow Born to Run). Tosi erinäkösiä pojat oli, Aatussa enemmän äitiä kun Bobi on aikalailla isänsä näkönen. Bobi myös ehkä enemmän jykevämpi. Veljekset tyytyivät vaan nuuhkimaan toisiaan mut molemmilla tais olla niin kuuma ettei sitten enempää. Juteltiin vähän aikaa siinä ja nähdään seuraavan kerran luultavasti 14.8. Oakmeadow'n kasvattipäivillä. :)