Viimeyönä oltiin tokottamassa Mian ja Tian kanssa Niittykummussa. Pimeää oli ja myöhä mutta Bobista on melkeen aivan sama millon treenataan, se oli heti ihan mukana :D 

Paikallamakuut: Kion ja Keikon välissä oltiin ja tosi rauhallisena mutta tarkkaavaisena makoili kun kurkin välillä piilon takaa, ei mitään aikomuksia nousta. Mölleissä siis johtui siitä kun jännitin > paineistui > tuli kattomaan onko mammalla kaikki hyvin. Eli nyt se alku jännitys pois niin kokeessa kaikki pitäis mennä ok.

Nouto: Oli niin pimeetä että Bobi-parka joutui hetken ettimään kapulaa, toi innokkaasti josta palkkasin heti vauhtina. Toka niin että hetsasin perään ja muuten otin kokonaisen loppuun luovutuksineen. Hyvä suora luovutus mutta ehkä tiiviimpi olis saanut olla. Kolmaskin otettiin vauhtina, ja Bobsulla oli kivaa :)

Seuraus: Oli liikaa intoa ja meni alussa vähän sähläämiseksi kun mm. edisti. Huomautin ja otettiin uudestaan, nyt perusseuraus ok mutta täyskäännös tökki. Sitä hiottiin paristi imutuksella. Tehtiin vielä yks melko pitkä kaavio. Nyt oli aika kivan tuntusta, seurautin myös aika läheltä Kioa jossa vähän vilkaisi ja käännös läsähti mutta oikealle käännökset ja juoksuosuus oli varsinkin oikein mallikasta.

Luoksetulo: Otin eka pari läpijuoksua. Ekalla himmasi, niin innostin sit vaan tulemaan. Toinen hyvä. Sit meinasin ottaa takapalkalla stoppia mut nyt on vaan pakko luovuttaa koska tolla se takapalkka ei vaan toimi. Ei reagoi käskyyn tai lähtee tulemaan ihan hitaasti ja stoppaa itsekseen.. O_o Lähdin sitten juoksemaan "karkuun" ja tuli hyvin perässä, käskin maahan ja menin palkan luo eli jonnekkin 35m päähän, kutsuin ja tuli kovaa, sit stoppasin joku 10m päähän musta, ja oli kyllä hieno stoppi ja siitä heti iso palkka ja paljon kehuja. (: Hieno Bee!

Kaukot: Palkkasin lähinnä istumaan noususta, kerran jätti tottelematta ekalla joten kävin nostamassa pystyyn ja otin uudestaan, niin johan toimi. Kumma miten tollakin alkaa toi pehmeys kadota, ei se tostakaan suuttunut mulle yhtään... Sit pidettiin vielä taas vähän hauskaa ja tehtiin leikin lomassa maahanmenoja ja istumisia.

Merkki: En viittinyt ruutua ottaa kun oli niin pimeetä niin otin sitten merkkiä. Bobin mielestä se on ihan superkiva juttu. Aina kun otan merkin ja laitan sen maahan ja käsken kauemmas sivulle niin hiipii mun luo ja vilkuilee merkkiä ja kun saa käskyn niin kauheella vauhdilla sinne taakse. :D Hyvin oli muistissa tääkin, tehtiin pari kertaa namin kanssa niin että juostiin kilpaa ja naksuttelin paikkaa, ja pari kertaa että kun oikein niin pallo lentää.

Sit lopetettiin kun koiratkin alko olla niin väsyneitä. Kiitos Mia kun kyysäsit meidät edestakas! ;)