Noniin, nyt on tältä kesältä mökkeilyt mökkeilty ja muutenkin mulla alkaa koulu viikon päästä niin aletaan palata "normaaliin" arkeen. Kio lähti tänään kotiin, pojista tuli kyllä ihan parhaita kavereita ;)! Niillä oli niin superkivaa mökilläkin, vetivät 24/7 rallia siinä pihalla ja uivat yhdessä ja leikkivät leluilla ja tämmöstä bortsukivaa :D Talo tuntuu viikon jälkeen jotenkin tosi tyhjältä, ja lenkilläkin toisesta kädestä tuntuu puuttuvan jotain. Oli se Kio niin mukava jätkä <3

Torstaina oltiin poikien kanssa tokoilemassa, paljoa mitään en muista mut jos nyt jotain kirjailis ylös.

Kion kanssa:

seuraus: Intoa oli taas kun pienessä kylässä, päätin kokeilla miten herra jaksaa bh-kokeen seurauskaavion läpi. Ja sehän jaksoi, tosi upeesti meni! Taitava pikkunen. :)

jäävät: mulla oli äänenpaino-ongelmia :D Maahan meni vain mahdollisimman matalalla käskyllä, muuten saattoi sekottaa seisomiseen.

nouto: Kokeilin ensin niitä samoja vauhtinostoja kuin Bobin kanssa, ja se sujuikin tosi hyvin, nosti joka kerta oikein keskeltä eikä päistä. Sit pitoja. Pidempiä pitoja saatiin jos pidin kättä ihan hennosti leuan alla, suuhun ottaminen oli vähän ällöä mutta muuten edistystä kyllä.

kaukot: Nää edistyy niiin hyvin! Ollaan tehty suunnilleen joka päivä, ja verrattuna siihen kun ekalla treenikerralla piti seistä ihan edessä niin nyt voin mennä jo 2-4m päähän! Hieno Kio!

luoksari: läpijuoksun lopun himmas, mut stoppi taas tosimagee. :)

ruutu: tein ensin lelu ruudussa, painoi ihan satasta sinne, sit näyttönä, sama vauhti oli ja hyvin haki. Pääsi juoksemaan takas mun luo palkalle.

Bobin kanssa:

seuraus: tehtiin motivaatiojuttuja ja liikkeellelähtöjä. Eli aika nopeella tempolla jotain käännöksiä ja muutamia pätkiä. Imutuksella sit hioin liikkellelähtöjä, kun niissä pudottaa ekalla askeleella kontaktin ihan kun katsois et mihin astuu, mut palauttaa kyllä heti sitten. No, perfektionisti mikä perfektionisti ;)

kaukot: tein ensin n. 15m matkalta parit istumaan nousut, hyvin meni. Sit normimatkalta koko sarjan. hyvä sekin.

nouto: Lähti hyvin kapulalle, mut kun pääsi sinne asti, näytti siltä kun kapula ois painanut 500kg, ei millään saanu nostettua sitä, ja sit tuijotti mua ja toistin varmaan kolme kertaa käskyn ennen kun toi. Päästin sitten lopulta vauhtinoudoksi että jäis hyvä mielikuva. Sit vielä toinen, oli jo paljon parempi! Tarttu hyvin kapulaan ja toi kovaa ja loppuun asti. (:

jäävät: tein nyt kuitenkin vaikka ne onkin pomminvarmat. Ohikävelyillä molemmat ja nappiin meni.

ruutu: Samaan tyyliin kun Kiolla, ensin lelulla ja sit näyttönä. Tosi hyvin meni. Tätäkin on ihan hyvä pitää yllä ettei kangistuta avon-kaavoihin. (; Kovaakin meni.

Luoksarin jätin Bobin kanssa tekemättä, kun mietin nyt miten sen sais täpäkämmäksi ja varmaksi. Parempi pitää pieni mietintätauko, kun hinkata sitä tuloksetta.