Mian Kio on ollu meillä hoidossa nyt sunnuntaista lähtien ja on ens maanantaihin asti kun Mia on New Yorkissa. Kahden koiran kanssa eläminen on ihan mukavaa ja meillä on menny tosi hyvin. Lenkitykset ja muut sujuu, mut hihnassa kävely noiden kanssa on ihan horroria kun kiskovat. Vapaana menee paljon paremmin :D Tänäänkin oltiin just pitkällä lenkillä, pojat veti rallia ojassa ja hiekalla ja nurtsilla ihan satasta, eivätkä meinanneet millään lopettaa.. Sen jälkeen olikin mielenkiintosen tuoksuisia bortsuja, molemmat pääsi pesulle ;)

Eilen oltiin tokoilemassa molempien kanssa. Tehtiin aikalailla liike-pari per koira.

Kion kanssa:

seuraus: Kion seuraus on ihanaa :D Niin vietikästä ja tiivistä ja innokasta ja kaikkea. Tosi hienosti meni kaikki, juoksussa autoin vähän imuttamalla kun meinas etääntyä.

luoksetulo: Tämäkin hieno, tulee kovaa ja stoppaa hyvin. Läpijuoksussa hidasti vähän mut tuli silti loppuun asti kumminkin.

nouto: No eipä edetty suuntaan eikä toiseen. Ihan kun olisin palannut ajassa vuoden taaksepäin, teki ihan samaa kun Bobikin, otti kapulan päistä kiinni eikä suostunut melkeen yhtään pitämään. Tosi paljon intoa oli kumminkin kapulalle, jotain lyhyitä pitoja saatiin onnistumaan.

kaukot: Seisoin ihan edessä tai n. puolen metrin päässä. Ihan hyvin, maahanmenot tolla on hienoja, joku istuminen saattoi vähän jumittaa.

jäävät: käskin vahingossa maahan vaikka piti sanoa down, niin siinä jäi seisomaan mut oikeella käskyllä teki sit oikein ;) Seisominen hyvä kans, palkkasin suoraan.

Bobin kanssa:

Seuraus: Hyvää oli Bobillakin. Palkkailin hyvästä paikasta ja kontaktista, joka pysyikin hyvin. Oikealle käännöksissä jotain häikkää, niitä sit namin kanssa mut muuten hyvä.

Luoksetulo: Ei sujunut oikeen ollenkaan... Tuli kovaa, kovempaa kun yleensä, mut ei sit valui aina tooooosi paljon. :/ Tein sitten lähempää ja peruuttamalla ja puunkierroilla, niillä sujui.

Nouto: sikamagee :) Tein eka kapulan nostoja vähän vauhtinoutomaisesti, että aina kun nosti ja oli tuomassa mullepäin pääsi lelulle taistelemaan ja sit irti ja uus tuo käsky ja sama juttu uudestaan. Tota hetken ja sit ihan perusnouto, oli hieno! Kion kiljumisesta huolimatta ;)

Kaukot: Noniiin, nyt nää sujuu sit niin hyvin et jätän varmaan vähäksi aikaa hautumaan ettei kyllästy ja ala keksiä jotain omaa niihin.

Paikallamakuu: Jätin paikkamakuuseen lopuksi kun tein Kion kanssa jotain vielä, pysyi kunnes yks tuttu koira tuli siihen moikkaamaan.... Kun olivat menneet jätin sit uudestaan ja pysyi hienosti.

Tänään puuhailin molempien kanssa vielä noutojuttuja, Kio ensin, annoin tarjota kuonokosketusta, ihan hyvin meni. Kaukot myös Kion kanssa sujui tänään noin metrin matkalta. (: Bobin kanssa puolen minuutin pito ja yks nosto.