Taas on päivittelyt jäänyt. Ei oo oikein aikaa eikä varsinaista motivaatiotakaan kirjottaa. Koulussa on vähän kiirettä ja päivät menee välillä aika minuutti aikataululle. Jonkin verran ollaan käyty taas tokoilemassa. Niinä päivinä kun on ollut kiireisempää niin jotain pieniä aktivointeja kuten temppuja ja yksittäisten liikkeiden pilkunviilausta. Eilen oltiin porukalla Vermon lähellä olevan jalkapallohallin hiekkakentällä treenaamassa. Intoa oli miehessä taas kun pienessä kylässä.

Paikallaolot: Ensin istuminen. Pitää olla tarkkana että jää myös istumaan "istu"-käskyllä. Nytkähti hieman mutta jäi istumaan kuitenkin. Toisaalta voisin kyllä käskyttää paikka-käskylläkin mutta mennään nyt tuolla kun sillä alotettiinkin. Ekan pätkän olin näkyvillä, toisen piilossa. Jotain vajaa minuutin pätkiä ehkä. Hyvin pysyi. Paikallamakuussa menin suoraan piiloon vaan, hyvin oli pysynyt vaikka vieressä käytiin palkkailemassa ja muuta.

Nouto: Olen-liian-innoissani-ja-sählään-meininki. :D Ekalla otti tosi rumasti suuhun, teki semmosen ihme kettuhypyn kapulalle ja heitti sen ylöspäin antoi pudota ja sit otti vasta. :D Nauratti pikkusen. Kehuin  vaan ja palkkasin namilla kun toi. Hieno vauhti on pysynyt kyllä tossa tuomisessa aina. Otettiin sit pari nostoa ja palkkasin niistä ja sitten viimenen kokonainen joka olikin jo paljon parempi.

Kaukot: ääh. s-m vaihto on tolle vaa niin jotenkin luonnoton liikerata mennä hissinä. Läheltä sujuu vielä ihan ok, mutta kun menee 1,5m päähän tai kauemmas niin koittaa mennä istumisen kautta. Menee kyllä suht nopeasti, mutta siinä liikkuu pakostikin vähäsen, joten haluan sen hissiksi. Eiköhän se namilla ja naksulla sitkeä harjotteleminen iskosta senkin asian tuon päähän. ;) Muut vaihdot oikein näpsäköitä ja hyviä.

Seuraaminen: Intoa vaan riitti joten otin pidempää pätkää, tosi kivasti teki kaikki käännökset ja temponvaihdoksissa oli oikein skarppina, pysähdykset ehkä voisi olla nopeampia niin niitä hiottiin vaan suoralla niin että pysähtelin ja palkkailin namilla hyvistä.

Luoksetulo: Valuu,valuu ja öö...Valuu! -->Treeniä, treeniä ja öö...Treeniä! Loppua kohden parani. Pitää myös muistaa läpijuoksut jotta vauhti pysyy.

Muita kuulumisia sitten niiin Kio tulee huomenna meitä taas ilostuttamaan. :D Bobilla sit ainakin leikkiseuraa ja on se Kio kyllä aika mahtistyyppi<3 :)

Sitten loppuvuoden tokokokeista ja muuta: Aika vähän näyttää kokeita olevan, mutta voisi katsoa jos johonkin vielä mahtuis, kun toi paikkamakuu näyttää nyt aikas hyvältä. Agilityn suhteen lähetin HAU:lle sähköpostia jos päästäis sinne, vielä ei ole vastausta tullut, odotellaan.. :)

Loppuun vielä syksykuvia Bobsusta: