Hyi mua, nyt on päivittäminen jäänyt kokonaan. Viikko oltiin lomalla Teneriffalla, joten Bobi oli täällä kotona iskän kanssa. Virtaa oli sen jälkeen aikas paljon, ja sitä ollaan purettu treenein ja pikkutempuin. Yks ilta annoin sen ettiä koko annoksen ruokaa joka oli levitetty ympäri kämppää. :D Luovuutta pitää olla.. ;) Teen nyt yhteenvedon kaikista jutuista mitä ollaan tehty ja mitä pitää tehdä jne:

TOKO: Meidän kisakausi taitaa olla tältä vuodelta ohi kun kokeita ei ole niin lähellä enää. Se syö vähän motivaatiota treenata. Kerran pari käydään viikossa kunnolla treenaamassa, kotona puuhaillaan sitten jotain aina aktiviteetiksi. Avoimen liikkeistä kaikki on suurinpiirtein kunnossa. Seuraamisessa hiotaan vielä vähän käännöksiä oikeaan ja vasempaan tiiviimmäksi, täyskäännös on aikas hyvä. Luoksetulo nyt on ainoa, mikä on vielä tosi kesken. Ollaankin otettu se kotiharjoitteluun, koska siellä koira ei saa niin kovaa vauhtia, ja pystyn pysäyttämään sen paremmin.

AGILITY: Meidän harmiksi, mutta sen erään anonyymin onneksi, ei olla vielä saatu hau:lta vastausta. Laitan varmaan vielä jäsensihteerille. Jokatapauksessa Bobi on kyllä ihan tarpeeksi mulla hanskassa agilityn suhteen, ja peruskoulutus on ollut ajat sitten kunnossa. En voi väittää olevani erinomainen ohjaaja ja kouluttaja, mutta voin kehittyä ja opetella asioita. Sitähän varten sitä harrastetaan, että opitaan, eikö?

JÄLKI: Jokusen vois vielä käydä tässä ennen lumia tekemässä. Hyvin on mennyt kesällä mitä tehtiin, mut ennen kun se jää taas talven ajaksi tauolle niin ois hyvä vähän muistuttaa ;)

NÄYTTELYT: Ei ole nyt ainakaan tälle vuodelle enää tiedossa. Ens vuodelle voi sitten taas katsoa joitain.

TERVEYS: Bobi on ollut ihan terve, välillä oon katsonut että jos liikkuu vähän jäykästi, niin oon sitten ihan itse hieronut sen mitä osaan. On kyllä auttanut.