Olipas kivaa päästä taas treenaamaan kimpassa! Ja tarpeellista, koska Bobi oli sitä mieltä ettei mamman lähellä tartte olla kokoajan, välillä ois ollu niin kiva käydä moikkaamassa jotain kanssatreenaajaa. Huoh.. No jos (KUN!) me nyt otamme itseämme niskasta kiinni ja aletaan treenata kunnolla niin eiköhän tauon aikana unohtuneet kätöstavat palaudu entiselleen.

Otettiin ekana paikallaolot ryhmässä. Lyhyt istuminen ja sitten makuu. Ei kauaa viittinyt muutenkaan jäädyttää koiraa kylmässä maassa. Istuminen oli yhteensä ehkä vajaa minuutin, kävin välissä palkkaamassa. Ja ensin olin siis näkösällä ja sitten toisen puoliskon piilossa. Hyvin se pysyi. Makuu about minuutti. Hyvin sekin.

Seuraaminen tuntui taas jotenkin tosi tyhmältä. Ei ollut kunnolla oikeen mukana hommassa. Täytyy seuraavan kerran kokeilla vaikka laittaa "jäähylle" jos ei onnistu, ja sitten uudestaan. Kontakti pysyi vähän paremmin kun viimeksi. Enkä lähtenyt kauheasti käännöksillä juttua sotkemaan, ensin perusseuraaminen kuntoon, sitten lisätään muuta!

Luoksetuloa x 3. Kaks läpijuoksua, keskimmäinen stopilla. Kovempaa sais tulla läpijuoksut, muuten ihan hyvä.

Ruutua pari kertaa. Oli hirmu liukasta ja B selkeesti "varoi" juoksemasta ihan täysillä. Itekkin meinasin pannuttaa kun riensin koiraa palkkamaan. :D Mut kivasti löysi paikalle takareunaan. Jos pilkkua nyt haluaa viilata niin aavistus enemmän oikealla voisi olla.

Sit noutoa, sujui tosi kivasti jo! Vähän meinasi ekalla ottaa kapulan huolimattomasti, seuraavan kerran suhahdin sitten "nätisti" käskyn ja oli paljon parempi.

Lopuks kaukot ja "kuljetaan kontaktissa"-kierros. Kaukot oli tosi kivat, m-s vaihdosta olin erityisen ilonen, nousi niin hienosti liikkumatta ollenkaan. Istuminenkin tosi näpäkkä! Ja siis sitten pistin koiran hihnaan ja kuljettiin siellä muitten keskellä ja naksuttelin ja palkkailin kontaktista. Kulki tyyliin vilkasematta minnekkään muualle, hyvä B! :) Eiköhän meidän toko lähde tästä sujumaan pikkuhiljaa ja päästään kattelemaan kevään kokeita.

Kesä -09 riemuidiootti tokottaa :)