Meidän ruudussa oli maanantaina (?) magneetti. Veti koiraa vasempaan reunaan kun juusto hiirtä. Otettiin lähetyksiä läheltä about 5m päästä. En tajua, hinkattiin varmaan 10 toistoa joista 1/10 oli täysin onnistuneita. Ja sekin oli se vika. Ja siis ne 9/10 haki vasempaan reunaan merkkiä päin. Jos olin vaan hipihiljaa niin tajus kyllä siirtyä. Lopussa oli jotenkin surkuhupaisaa kun koira joka kerta yhtä innokkaasti hakee samaan paikkaan vaikka mitä olisi tehnyt. No, pääasia kai että ei hermostuttu ja oltiin kärsivällisiä ja saatiin onnistunut. Lähetykset vasemmasta reunasta taas onnistuivat moitteettomasti? Miehet... :D

Lisäksi tehtiin seuraamista ja luoksaria. Seuraamisessa käännöksissä jäi jälkeen, kunnes tajusin miettiä omaa liikehdintääni ja hidastin vauhdin, suoristin ryhdin ja suuntasin katseen horisonttiin. Ja kas, homma luisti! ;) eli siis HUOM oma kävely! Oltiin sen verran hinkattu ruutua että päätin tehdä vaan yhden läpijuoksun, oli ihan mukava vauhti jo.

Huomenna on Sirkuskentällä kimppatreenit. Vois tehdä käskytettynä seuraamisen nyt kun on oikeen mahdollisuus. Itekseen sitten noutoa ja kaukoja vaikkapa. Tehdään kuitenkin paikallaolot niin eiköhän siitä ihan hyvä treeni rakennu. :)