Eilen käytiin tekemässä iltatreenit lähikentällä. Otettiin p-makuu, seuraaminen, liik.istuminen ja luoksetuloa. 
   Paikallamakuussa tein yhden välipalkkauksen ja tokalla pätkällä palkkauksen jälkeen heitin piilon takaa pallon koiran eteen, katto vaan pää kallellaan että mitä ihmettä, sataaks täällä palloja? no, mikäs siinä ja pysy hievahtamatta  paikallaan. Vähän sen jälkeen kävin vapauttamassa.
   Sit seuruuta, keskityttiin käännöksiin, tein n 10m x 10m neliöt molempiin suuntaan eli neljä kertaa vasemmalle kääntymistä, ja neljä oikealle. Oikein mukavaa oli molempiin suuntiin, täykkärikin toimi.
  Istuminen oli parempi kuin pitkään aikaan! Otin nyt vartaloavun sijaan pelkän hidastuksen käskyn yhteydessä. Sillä pelitti hirmu hyvin, ja 2/3 onnistui! vikalla en edes hidastanut paljoa, ja silti tosi hyvin.
   Loppuun luoksetuloa. Äh, ärsyttävä himmailija. Tulee puoleenväliin laukalla mut sit ennakoi käskyä ja lopun tulee ravilla. Heitin sitten pallon taakse kun koira oli puolessa välissä. Se pisti tassuihin vipinää. ;)

Tänään oli seuran hyppisepikset. Radat oli möllit ja kilpailevat, mentiin mölleihin, koska kepit on vielä niin kesken. Rata ei ollu mitenkään paha, itseasiassa oikeen mukava. Ideana näytti olevan et just kun on saanut hyvän vauhdin niin tulee joku tiukka kohta missä pitää kääntää koiraa tiukasti. Ovelaa ;) Mutta ei tarpeeksi ovelaa meille, Bobi kääntyi yllättävän hienosti ! Meni kovaa mut oli helppo käännettävä! ja vielä ilman niitä "TÄSSÄTÄSSÄTÄÄLLÄHEIHEIII" huutoja. Lopussa tuli joku aivopieru ja meni väärästä putkenpäästä mutta väliäkö tuolla kun koira toimi ja hauskaa oli! :)
Ens viikolla alkaakin sitten agin kisakausi ja päästään ulkokentälle treenaamaan vaikka halli on edelleen käyttökiellossa! :)