Eilen käytiin mukavalla porukalla treenaamassa tokoa Sirkuskentällä. Mukana meitä oli Tiia ja R:t+ Jalo, Enni ja L:t, Senni ja Moona, Sanna ja Rokki-kelpie + flatit, Tiia ja Riitti, Sonja ja Piina ja Hohto, Johanna ja Nätt. Lisäksi häiriönä oli kentän vieressä skeittaavat jätkät kauniin kielenkäyttönsä kanssa. :) (ai mitenniin sarkasmi?) Jokatapauksessa itse treeniin:

-Paikallaolot, ensin istuminen. Sujui tosi mukavasti! Ensin kävin palkkaamassa jonkun 20s jälkeen, sitten minuutin pätkä. Nökötti raukkaparka jotenkin ahdistuneen näköisenä, lie sitten skeittareiden äänistä. Lähdin palkkaamaan vasta kun selkeästi rentoutui. Makuu tehtiin EVL-tyyliin käskien yksitellen. Hyvin kuunteli omaa käskyä. Olin juuri sen 3min piilossa, näytti tarkkaavaiselta mutta oikeen rauhalliselta. Taas nousi ennenaikaisesti, mutta murahduksella takaisin maahan josta palkka.

- Noutoa joista pari kokonaista, yks vauhdilla + nostoja. Nostoja muistuteltiin sen takia kun ensimmäinen kerta oli tosi huolimaton nosto ja meinasi pudottaa koko kapulan. Kokonaiset noudot oli ihan hyviä, ekalla haki laukalla mutta toi ravilla. Puoliksi vitsillä höpötellessäni siinä huomautin että "mummelit tuo kapulaa ravilla". Ja ihan kuin se olisi tajunnut, koska vika nouto oli tosi magee! Hyvä Booo! ;)

- Kaukoissa takelleltiin taas vähän.. Otin ensin avo-kaukot, josta tokan istumaannousun himmasi.> huomautus ja seuraava hyvin > palkka. Lisäksi kunnolla työnalle otettiin s-i vaihto, jotta peruuttaisi takajalkojen päälle. Tehtiin sitä vartaloavulla muutamia kertoja, loppua kohden näytti jo hyvältä ja näytti hiffaavan idean.

- Loppuun piiiiiiitkä seurauskaavio. Kiinnitin huomiota varsinkin omaan tekemiseen, ja koirakin tuntui hyvältä! Ehkä pikkuriikkistä edistämistä juoksupätkällä, mutta muuten mun makuun hienoa!  Tähän oli hyvä lopettaa. :)

Eli nyt treenaamisen alla olisi paikallamakuun loppuosa, noudossa tarkkuutta kapulan kanssa, kaukoissa istumaan nousuja > koiran pitää olla kokoajan skarppina eli vaihtoja voi tehdä eri temmoilla. Seurausta videolle ja juoksu-käynti paikan pysyminen!