Perjantaina päätinkin että mennään nasta cupien sijasta treeneihin, ja en kyllä kadu! Oli semmoset hyvänmielentreenit ettei paremmasta väliä! Meillä oli jälleen uusi kouluttaja jonka kanssa tehtiin ohjausharjotusta ja Maaretin kanssa keppejä ja pussiin irtoamista suoralta estesarjapätkältä. Eli siis pituus, muuri ja pussi. Senverran pitkä aika kun viimeksi tehtiin pussia niin Maaret piti aluksi vähän pussin suuta auki varmuudeksi. Bobi oli kuitenkin ihan vanha tekijä ja meni toosi lujaa. 
  Kepit oli hirmuhienot, pystyy vedättämään helposti ja lähettämään vaikka miten kaukaa!

Ratapätkällä oltiin just päästy alottamaan, kun viereiseltä kentältä karkas jackrusseli meidän eteen, sain Bobista taas kiinni ajoissa ja koirakin lähti yhtä nopsaan kun oli tullutkin, onneksi. Kehuin vaan Bobia kauheesti ja tungin nakkia nassuun että unohtais koko välikohtauksen. Alotettiin alusta ja tehtiin hieno nolla! ;) Ei mitään läheltäpiti-tilanteita, oli tosi kivaa menoa! Pystyin lähettämään kakkoshypyltä suoraan putkeen ja jäin hypyn taakse ottamaan koiraa vastaan että ehdin kääntämään vitoshypyllä tarpeeksi tiukasti ettei syöksy väärään putkenpäähän. Sain hyvin käännettyä. Alussa olin miettinyt kerkeisinkö kunnolla persjättöön, mutta päätin ottaa varmanpäälle ja valssata. Loppu sujui hienosti. Hihi, saatiin vuolaat kehut, ei pelkästään koira vaan myös minä! :D Ohjaustyyli kuulemma selkeää ja kerron koiralle ajoissa mihin ollaan menossa ja muistan myös kehua. Kerrankin voi sanoa että ME ONNISTUIMME eikä että Bobi onnistui! :D Tehtiin vielä toistamiseen ja yhtä hienosti meni. ;)


  Loppuun käytiin vielä tekemässä kepittelyt.

Ainoa mikä vielä mättää on lähdöt, havaitsin tosin perjantaina paremmaksi jättää koira maahan kun istumaan. Silti koittaa ryömiä ja inisee ja nykii... :D Eikä sitä oikein voi muualla treenatakkaan kun agikentällä, koska ei muualla ole sitä houkutusta lähteä ilman lupaa. Täytyy jotain keksiä ja puuttua siihen nyt vielä kun voi!