....Eiku miten se meni? Mutta siis totuus on että tokoileminen on jääny ihan liian vähille taas viimeaikoina, mun Lontoon reissun jälkeen ei olla kun pari kertaa ihan pienesti tehty jotain. Tuntuu et junnataan paikallaan vaan. Kai se on pakko ilmoa toi nyt johonkin kokeeseen et saadaan kuulla karu totuus siitä ettei me emitään osatakkaan. :D No ei nyt vaiskaan, mut siis tosiaan kyllä nyt ois jo tokokokeen paikka! Tiedossa oleva koe antaa kans enemmän motivaatiota hioa kaikki pikkujutut. Eli koekalenteria tutkimaan siis.

Agiin ollaan panostettu paljon enemmän, viimeviikolla alkoi agin kesäkausi eli vaikka halli on edelleen niin treenataan nyt ulkokentällä. Oli tosi mukava treenien alotus, muistuteltiin kepit ja kontaktit, tehtiin putkirata jossa erinäköistä irtoamisharkkaa ja lisäks välistäveto- ja takaakiertotreeniä. Huhhui siinä pienenpienessä ratapätkässä osas olla sisua! Siis näytti niin uskomattoman helpolta, mut en meinannut millään saada vedettyä sitä aina oikeasta välistä ja saamaan kiertämään oikean esteen. Lopulta sain menemään koko radan puhtaasti ja ihan uskomaton voittajafiilis! :D Mua katottiin varmaan kentän laidalta kun sekopäistä kun siellä hypin ja hihkuin jeejeetä ja Bobi pomppii mun ympärillä ihan onnessaan. :D Treenikaverit vaan nauro, mut tollaset hetket on just niitä ihanimpia kun onnistuu oikeen jossakin! :D Mutta kotiläksyksi pitää treenata lähdössä pysymisiä, niissä oli huomattavaa ongelmaa...

Lisäksi korkattiin tälläviikolla pk-kausi, treenattiin lähimetsässä esineruutua! Intoa oli kuin pienessä kylässä ja hyvin oli muistissa muutenkin. Vähän ihmetteli aluksi kun lähetin ekan esineen jälkeen heti uudestaan, mutta pienen takeltelun jälkeen lähti ihan sujuvasti etsimään. Irtoaa myös hyvin takareunaan! Voisi alkaa jälkimetsiäkin pikkuhiljaa kattelemaan!

Huomenna mennään treenien sijasta ast:lle nasta-cupiin. Löysin meistä kans seuran epiksistä otettuja kuvia!
  

 

 Meilläpäin harrastetaan näköjään tätä varman päälle ottamista, ei ainakaan tiputa... :D

Näytän ihan teräsmieheltä... :D