Oon ollut niin kiireinen koulujuttujen kanssa, viimeset kokeet ennen kesälomaa, huh! Tänään onneksi oli ajatukset muualle vievät agitreenit. Tehtiin ekana Ainon kanssa varsinaista kieputusrataa! Pelkkää kääntämistä ja suunnanvaihtelua. Kivaa vaihtelua viimeviikkoselle juoksuradalle, mutta oon aina niin epävarma noissa omasta ohjauksesta, pitäis saada vaan mahollisimman paljon omaa kokemusta. Se näkyy kans ohjauksessa, ohjaan normaalia jäykemmin ja käskyt on ihan myöhässä mikä taas vaikuttaa koiraan. Mutta harjoitellaan, harjoitellaan... :)
    Alku siis lähti hypyn ja muurin suoralta josta oli suorakulma käännös keinulle. Hmm... lentokeinuksi ihan kiva suoritus. :D Otettiin siis uusiksi nyt paremmin. Jätin kontaktille jotta sain vähän itse etumatkaa. kahden hypyn jälkeen tuli kuitenkin kunnon sählinki kun olin käskyjen kanssa ihan sekasin ja myöhässä, Bobi alkoi komentaa! :D Yleensä se ei ikinä hauku radalla, mut nyt sitä selkeesti ärsytti mamman huolimattomuus. Rämmittiin sitten eteenpäin ja lopussa tein huomaamatta jonkun kuulemma hienolta näyttävän käsiohjauksen. Käytiin läpi viilattavia kohtia ja vaihdettiin joihinkin erilaisia ohjaustapoja. Tokalla kerralla oli jo paljon varmempi olo, keinukin meni kunnolla. :) Ihan hyvin meni, tein nyt siihen lopun kädellätaituroinnin sijaan valssin ja sylkkärin, oli paljon helpompi ja jotenkin loogisempi. Vielä kolmannen kerran tehtiin, siinä korjailtiin lähinnä mun oman ohjauksen asentoja. Ylävartalolla pitäis oppia enemmän kääntämään sillälailla sujuvasti, ettei tuu semmosia kyykkimisiä ja sitä TÄÄLLÄTÄÄLLÄ-säätämistä. No, tekemällä oppii! ;)

Sit tehtiin toista rataa Vilman kanssa, siinä oli teemana valssit ja kontaktit. Lähetettiin J:n muotoseen putkeen, siitä juostiin kiireenvilkkaa tekemään persjättö seuraaville hypyille joiden jälkeen tuli TOSI tiukka valssi Aalle. Se oli oikeasti maxi-koiralle lähes mahdoton! Jokainen maksi livahti seläntakaa. Vilmakin sanoi että ei ollut mun vika, aloitin valssaamisen kyllä tarpeaksi ajoissa, mut noin tiukassa käännöksessä se on liian vaikeaa. Siirrettiin tokaa hyppyä vähän lähemmäs ekaa, ja asia helpottui. Aan kontaktit oli hienot, puomissa oli kerran jotain ongelmaa mutta voi olla että sanoin käskynkin vähän myöhässä. Ihan taitava jätkä Bobi oli. :)