Eilen iltapäivällä kävin Olarissa tokoilemassa. Olin oikeen suunnitellut treenit ja kirjottanut ne paperilappuselle! Helpotti kummasti.

Jokatapauksessa, tehtiin Bobin kanssa siis seuruuta, luoksetulo, kerrattiin jäävät ja vähän noutoa.

Luoksetuloa takapalkalla kolme toistoa. Kaksi läpijuoksua, vika stoppina. Ihan ok.

Seuruuta nyt vähän pidempää pätkää, aluksi suoraa sitten oikealle käännös. Hyvä vire pysyi, ja huomasin myös että selkeesti osaa käännöksen, se on vaan vireestä kiinni tekeekö sen tiiviisti vai jääkö jälkeen.

Jäävät oli ok kunnossa. Ekassa maahanmenossa jäi vähän vinoon, otin uudestaan, nyt ok. Seisominen hyvä, niitä vain yksi. Istuminen oli vähän unohtunut niin tehtiin paristi niin että hidastin käskyn antaessa.

Nouto meni vähän pelleilyksi. :) Tarkotus oli ottaa luovutuksia, mutta ottaa painetta jostakin. Tehtiin pari pitoharjotusta niin että härnäsin käsillä eikä saanut tiputtaa. kerran tiputti muuten oli hyvä.

 

Tänään käytiin aamupäivällä Tiian kanssa Kauklahden tottiskentällä. Ammuin muutamat paukut Ruutille, jonka aikaa Bobi odotteli autossa. Paukkujen jälkeen otin autosta, ihan normaalisti oli, tehtiin pari ruutuun lähetystä lähempää. Naksuttelin hyvää paikkaa. Vähän myös Tiian käskyttämänä seurauspätkiä. Vähän laimeaa mutta parempaan suuntaan! Ruudut oli ihan ok, vaikea vaan itse nähdä kauempaa onko hyvässä paikassa, varsinkin kun ei ollut naruja. Narut ei Bobiin kyllä vaikuta, me kun tehdään ruudut 98% ilman niitä.

Pari kuvaa niittarin tokoista:

Huomenna lähtö Juhannuksenviettoon mökille!