Noniiin nyt se on alkanut, kesä! Vihdoin! Lomalla toivottavasti ehtisi treenata (ja päivitellä...) enemmän. Ollaan nytkin treenattu agia ja tokoakin, olen vaan ollut laiska ja jättänyt päivittämisen. Ja taukoa tulee nytkin viikon verran, lähden huomenna riparille ja Bobi jää kotiin vanhempien kanssa.

Treeneistä en paljoa mitään muista, viime viikon agitreeneissä tehtiin ainakin jaakotusta, se oli uusi juttu meille. Vaikutti aluksi ihan hirmuvaikealta mutta loppujenlopuksi sehän oli aika looginen varsinkin koiran näkökulmasta! Muistan ainakin saaneeni vinkiksi rauhallisuutta lisää ohjaamiseen, koska jalat saan kyllä yleensä tarpeeksi nopeaan liikkeelle. ;) Toinen juttu mitä tehtiin oli takaaleikkaukset. Tuttu juttu meille ja Bobin kanssa toimii hirmu hyvin. Ajotus vaan pitää katsoa tarkkaan etten leikkaa liian läheltä!

Toissapäiväiset agitukset meni rennoissa tunnelmissa. Tehtiin yksi rata jossa ei ollut mitään kummempia. Irtosi tosi hyvin putkeen kun lähetin hypyltä ja jouduin itse juoksemaan pikapikaa Aan alla olevan putken kohdalle ja siitä hypylle. Hieno selitys kun en nyt jaksa rataa piirrellä... :D

Tokosta muistan sen verran että tunnari on ensimmäistä kertaa ikinä mennyt totaalisesti pieleen... Oli vissiin ihan täysin liian kovilla kierroksilla ja sitten rauhottelin uusiksi ja koko homma kusi aivan täydellisesti. Jotenkin sain sitä siinä helpotettua niin että saatiin jonkunlainen onnistuminen. Mutta nyt kädet kyynerpäitä myöten ristiin että toivo ei ole vielä menetetty! Riparin jälkeen sitten katotaan koko juttu uudestaan että mitä tehdään.  Seuraaminessa seilasi paikka, vaikka käännöksissä pysyi ok. Tehtiin vaan parin askeleen pätkiä imutuksella sitten. Ruutu meni sikahyvin, nyt tuntuu oikeesti että se on tajunnut koko homman! Oli tosi innokkaasti menossa kokoajan, tehtiin kolme kertaa. Vika kerta niin että seisoin ite puolivälissä ja lähetin. Sujui oikeen hienosti niinkin !

Tänään tehtiin aktivoinniksi kontakteja sohvatyynyllä ja vähän kaukojen s-m vaihtoa. Meni hyvin, varsinkin kontaktit, kesti myös niin että jätin koiran seläntaakse ja juoksin vain ohi. Hyvä beebe!