Perjantai oli meillä oikein tehoperjantai, ensin aamupäivällä oltiin Niittykummun kentällä Tiian ja Ruutin kanssa tokoilemassa. Illalla oli sitten vielä perus agitreenit, vikat ennen kesätaukoa. 

Ensin tokot:

Paikallaolot, ensin istuminen jossa suoraan piiloon, palkkaus ja toinen pätkä selkä koiraanpäin. P-makuu piilossa, nyt vain lyhyt pätkä kun viimeksi niin pitkä. Makasi vähän vinossa, muuten ok.

Seuraaminen, tehtiin taas Tiian käskyttämänä ja yllätyspalkkailuja lelulla aika tiheään, että saa vireen pysymään ylhäällä. Lopuksi pidempi pätkä, nyt oli tosi hyvä vire! Käännöksessä oikealle viilattavaa, mut pääasia on nyt vire!

Ruutu, lähti aluksi tosi hitaasti ja ihan banaanisti haahuilemaan johonkin... Sanoin sitten heti että top tykkänään nyt otetaan koko juttu uusiksi. Paljon paremmin lähti, ja täydellisen paikan haki! Toka ja kolmas myös hyviä ja vauhtikin parani kun varmuutta tuli. Voisi tehdä avustajan kanssa niin että avustaja näyttää paikan, ettei opi että mamma käy siellä aina ensin.

Hyppyäkin päästiin pitkästä aikaa tekemään kun Tiia oli ottanut esteen mukaan. Hyppäsi ihan esteen sivuun ja kiersi koko höskän kun käskin hyppäämään takasin. Jätin sitten istumaan muutaman kerran oikeaan paikkaan ja kutsuin, siten sujui. Kokeilin vielä kokonaisena, ja edelleen hyppäs siihen samaan kohtaan kun ekalla, mut nyt tajus hypätä sentään takasin.. :D Noh, pitää laittaa targetti oikeaan paikkaan ja treenata.

Kokeiltiin hyppynoudon alkeita pallolla, aika kivasti sujui. Tiia vei vinoihin kulmiin ja hyvin toi silti!

Vikana vielä luoksaria. Kerran stoppasin ja muut läpijuoksuja. Takapalkkaa voi siis jättää, ja jos ei tule tarpeeksi kovaa ei saa stopata ja pitää juosta mun jalkojen välistä josta pääsee vasta palkalle.

Sitten agitreenit:

Meitä oli vain kolme paikalla, kaksi maxia ja yksi mini. Tehtiin Ainon ja Ritvan tekemää rataa joka näytti tältä.

Rata 1 Alku oli oikein hyvä, pysyi lähdössä ja kontakti oli hyvä, palkkasin siihen. Haki hyvin keppikulman, oma moga kun en lähtenyt heti vedättämään, ois mennyt nopeemmin. Ja mun hidastelu aiheutti sen että tuli kiire ohjata vitos hypylle. Estehakuinen koirani kuitenkin haki hyvin sinne. Meinasi mennä puomille (sanoin käskyn liian myöhään), mut sain kuitenkin putkeen. Loppu meni renkaaseen asti ok kunnes ampui keskellä olevalle hämäysputkelle. :D Jota ei siis kuvassa näy. Veti siis oman pikku kunniakierroksensa ja hyvin "eteen" käskyllä sitten loppuun. Tehtiin toisen kerran, nyt olin parempi käskyjen ajotusten ja ohjauksen kanssa. Ampui taas siihen hitsin putkeen.... :D

Rata 2 Kutsuin hyppyjen takaa ja sain hyvin puomille, kontakti vähän hidas. 5-6 hyppyjen välissä tein valssin ja 6-7 kohtaa mietin pitkään, kunnes päädyin johonkin ihmeelliseen takaaleikkaus hösseliin, ekalla kerralla olin myöhässä, mutta ihan ok sain kepeille ja siitä putkeen, loppu ok myös. Toisella kerralla olin paremmin ajoissa 6-7 kohdassa ja saatiin menemään koko rata puhtaasti. Aino halusi myös että tehdään ns lentävä lähtö, toimi kivasti eikä aina sitten kangistuta siihen "istu. paikka."-kaavaan. :)

Nyt Bobi viettää ainakin jonkun aikaa vähän lomaa agista, oon juhannuksen jälkeen töissä Haun kisoissa, sen jälkeen voisi kattoa jos menis vapaavuoroilla itsekseen kentälle treenaamaan. :)