Riparilta on kotiuduttu ja tänään oltiin treenamassa Puolarmaarissa Tiian ja Ruutin kanssa.

Tehtiin aluksi paikallaolot. Ensin istuminen, palkkasin välissä, hyvin pysyi. Vähän oli ahdistunut Ruutin vieressäolosta, mutta hyvää häiriötä sekin. Sitten paikallamakuut, kuului jotain neljä laukausta jostain kauempaa muttei kumpikaan koira häiriintynyt. :D Tuli melko pitkä makuu kun Tiian seurakaveri jäi juttelemaan. Vapautin suoraan maasta ja palkkasin.

Sitten Tiian käskyttämänä seuruuta. Huhhui oli koomailua.... Meni ihan häntä alhaalla ja "mua hakataan" ilme päällä. Ruutista pois mennessä parani aina vähäsen. Ärsyttävää kuinka ottaa vieläkin painetta Ruusta vaikkei pitkään aikaan ole tapelleet. On siinä kans mulla alfauros... :D No, pitää nyt vaan tehdä paljon pätkiä yllätyspalkalla. Oikealle käännös myös vähän laiska.

Käskytin Ruun seuraamiset ja ruudut. Hauska miten erilaisia Bobi ja Ruuti olivat, toinen ihan lahnamato ja toinen yli innokas ja taipumusta vinkumiseen. :D

Sitten Bobin kanssa myös ruutua. Oli ekaa kertaa häiriömerkit käytössä, kun en jaksanut kerätä pois Ruutin treenin jäljiltä. Eipä se kyllä häirinnytkään, ekalla kerralla oli vähän hämmentynyt ja hidasti vauhtia ennen ruutua, mutta päätyi oikeaan paikkaan lopulta ja huomasi lelun, jonka olin laittanut jo ennen kun otin autosta. Toisella lähetyksellä oli jo paljon varmempi, meni kovaa, kävelin palkkaamaan. Kolmas myös hyvä.

Sitten vielä muutama nouto. Eka vauhtinoutona ja hetsattuna, toinen kokonainen ja loppuun pari nostoa. Luovutus hitusen vino, joten korjasin ja palkkasin.

Perjantaina viimeset agitreenit ennen kesätaukoa, mutta voihan sitä toki itsekseen käydä tekemässä esim keppejä, jotta oltaisiin vähän lähempänä kisakuntoa. ;)