...avoimen liikkeitä. Ollaan muutakin höpöilty viikon varrella, jotain esineruudun tapaista yritin yks ilta vääntää. Mut eipä siinä mitään erikoisempaa, koira oli taitava ja esineet löytyi. ;) 

Mutta eilen tosiaan tehtiin tsekkaus avon liikkeisiin, paitsi hyppyyn kun en laiskana jaksanut estettä pihalle nostaa. (tsot tsot..) Tehtiin liikkeet melkein kokeenomaisesti putkeen ilman palkkauksia. Epävarmimmista liikkeistä kuitenkin palkkaa ja esim luoksetulon stopista - joka oli hieno! - sai palkan. 

P-makuu 3min: Tuuletin mielessäni kun muuten rauhallinen nurtsi ja siellä rauhassa köllöttelevä koirani sai vähän häiriötekijöitä, kun nainen cavalierinsa kanssa jäi ihastelemaan (tai ihmettelemään?) paikallaan nököttävää koiraa. Bee kyllä katseli töllöttäjiä, mutta palautti katseensa kyllä aika nopeaan sinne suuntaan minne olin kadonnut. Tästä hienosta suorituksesta palkkasin vuolailla kehuilla ja namilla.

Seuraaminen: Otin p-makuun ja varsinaisten liikkeiden väliin pienen tauon jossa heittelin palloa ja otin perusasentoja ja muuta. Pakko sanoa, vaikka jokainen oikeallekäännös ei välttämättä ollut täydellinen, niin vire oli todella hyvä! Ihana nähdä työn tulos, kyllä se motivointi treeni on selkeesti tehonnut. Tein vieläpä melko pitkän kaavion, temponvaihtelut ja pysähdykset sekä vasemmallekäännökset toimi todella hyvin!

Liik. maahanmeno: Ei mitään kummallista, hyvä oli.

Luoksetulo: Ok vauhdilla tuli alkupätkän, hyvä stoppi, josta sitten heitin yllätyspalkaksi pallon. 

Liik. seisominen: Hyvä tämäkin. 

Nouto: Juoksi kyllä ok kapulalle, mut sitten kävi maahan, toistin käskyn ja sitten toi. 

Kaukot: Hyvät vaihdot Bobiksi! Oli jopa ihan mukana eikä kuikuillut muualle!

Seurautin vielä pikkupätkän sinne missä remmi oli, ja siellä sitten palkkasin reilusti pallolla ja namilla. Mun makuun tosi hyvä vire pysyi loppuun asti, ja tuntui motivoituvan niistä kehuista ja taputuksista liikkeiden välillä. 

Treenattavaa kuitenkin aina on...

- seuraaminen oikealle käännökset, pitää olla enemmän mukana. 

- noudossa voisi tehdä nostoja ja vauhtinoutoja, kun luovutus toimii ok. 

- hypyn muistuttelua!

Kokeeseen n. 3 viikkoa, on tässä vielä aikaa... ;)

Pakko muuten lisätä kuva viimeviikon mökkireissulta, Bobi the laivakoira ! :D