Tokoa ollaan tahkottu vaan koko viikko. Näin se vissiin aina menee kun kisat on tulossa. Vaikka voishan sitä vaihtelun vuoksi piipahtaa "rentoutumassa" agikentänkin puolella. En edes muista kaikkea mitä ollaan treenattu, maanantaina oltiin ainakin kimppatreeneissä Puolarmetsässä, ja sen jälkeen tehty itsenäisiä treenejä/treenipätkiä. 

Puolarmetsän treeneissä...

- Tehtiin molemmat paikallaolot. Istumisessa kun sanoin käskyn, meinasin painua maahan mutta ei sitten kuitenkaan. Menin suoraan piiloon minuutiksi ja luulin että pysyy, ja pysyikin, kunnes oli ehkä 4m päässä koirasta niin painui maahan? Toruin ja jätin vielä hetkeksi istumaan ja palkkasin sitten. Ei siis riittänyt luotto ihan noin pitkäksi aikaa piilossa vielä. Vaakaa tasapainotti erinomainen paikallamakuu, jonka käskytykset EVL-tyyliin. Hienosti meni maahan omalla, olin 2min piilossa ja pysyi vielä makuulla kun muut käskytti ylös, vapautin kuitenki suoraan makuulta.

- Seuraamispätkiä ja oikeallekäännöksiä imuttamalla, ihan hyvin meni. 

- Noutoa, jossa nostoja ja yksi kokonainen, ei ällötellyt kapulaa, hyvä!

- Luoksetuloa, jätin ekalla takapalkan ja tuli koko matkan ravilla joten sai sitten juosta palkalle jalkojenvälistä. Toinen samallainen (tuli nyt laukalla), ja viimeisellä pysäytin, hyvä oli! Palkka tuli nyt multa kädestä. Ennen koetta pitää muistaa tehdä myös pysähdyksen jälkeistä luoksetuloa. 

- Kaukoja, ensin avo-malliin jotka sujui oikeen mallikkaasti, mutta kun seisomista tuli mukaan ei malttanut keskittyä ollenkaan. Vein sitten hetkeksi kiinni ja otettiin parin minuutin päästä uudestaan. Argh, tarvitsi tuplakäskyjä edelleen, joskin joitain onnistuneita vaihtoja siellä välissä oli.. Tein vielä lähempää s-m vaihtoa, alkaa sekin liikerata iskostua lihasmuistiin!;)

 

Eilen... tai toissapäivänä.. nevermind. Muistuteltiin siis hyppyä takapihalla! Kyllähän se hyppää ja innokkaana hyppääkin, mutta vähän liian lähelle estettä jolloin on vaikeampi hypätä takaisin. Laitoin siis namialustaa kauemmas pari kertaa, muisti idean melko nopeasti. :) 

 

Ihan vielä näin btw, ollaan saatu juoksuinto takaisin! B on niin hauska, kun ottaa homman niin tosissaan, ettei ole näkevinäänkään ohittavia koiria, porhaltaa vaan sata lasissa ohi häntä ylhäällä. :D Hyvä juoksukaveri se kyllä on!