Tää viikko on ollut taas vähän kiireisempää, mun omat rippijuhlat oli just tänään ja niitä on valmisteltu sitten koko aika. Jotain ollaan ehditty treenaamaankin. Lähinnä viilailtu pilkkua kokeessa takkuilevissa liikkeissä. 
   Noutoon olen yrittänyt saada lisää intoa. Vaikea vaan yrittää löytää tapoja treenata, kun jos vauhtinoutoa tekee se nostaa kyllä virettä, mutta saattaa oppia tiputtamaan kapulan kesken palautuksen. Ja normit noudot taas ei nosta tarpeeksi virettä jotta "jaksaisi" kiinnostua niin paljon kapulasta.  
  Kaukoissa olikin joku oikea ongelma vaikka luulin sen olleen joku kokeessa tapahtunut naksahdus. Mutta sehän ihan totta nousee joka kerta kun menen sitä kohti. Nyt ollaan sitten urakalla treenattu lenkeillä, ruuan annon yhteydessä jne, että maassa pysytään vaikka mitä tapahtuis! Hyvin onkin alkanut sujumaan!:)  
  Luoksetuloja ollaan tehty vähän vaihtelevalla menestyksellä. Välillä tuntuu että se on vaan äänenpainosta  ja omasta uskosta kiinni että koira pysähtyy, ja välillä taas että koko liikkeessä on rakennus vaiheessa tullut jo joku ongelma. 

Nooh, nyt täytyy sitten taas treenailla parhaansa mukaan ja korjata kaikki korjattavissa oleva ennen seuraavaa koitosta. ;)

                

                

Kuvat: Tiia H.