Pettymyksistä on nyt selvitty, elämä jatkuu ja uusia kisoja tulee! Ei kuitenkaan nyt vähään aikaan. Mietin, ihan tosissani mietin ja olin jo melkein ilmottamassa Beetä sinne 1.10. oleviin rotumestiksiin. Samoihin aikoihin tulin kuitenkin vilkaisseeksi mun omaa koulun koekalenteria. Peruskoulun viimenen luokka siis menossa, ja nyt on vaan niin että mun on panostettava kouluun. Varsinkin seuraavat pari viikkoa tuun viettämään aika vahvasti kotona nenä kiinni kirjassa. Päätin siis, että pistetään tokon kisoihin tähtäävä treenaaminen nyt pariksi viikoksi tauolle. Lokakuun puolella tulee TET-jakso, jolloin ehtii sitten varmasti treenaamaan mielinmäärin. Tietysti tarvitaan edelleen treeniseuraa aina kun mahdollista, koska kyllä me nyt vielä varmasti tän vuoden puolella pari kisaa käydään! Haluan vaan tässävaiheessa ottaa kaiken muun mahdollisen stressinlisääjän pois kalenterista. Mieluiten nimittäin jos keskityn ja tähtään johonkin, niin panostan siihen sitten kunnolla. Olisi se koirallekkin väärin säätää tokoa vasemmalla kädellä ja koulua oikealla. Tän ääneen toteaminenkin auttaa jo paljon. Oon nimittäin aika helposti stressaantuvaa tyyppiä, ja kun miettii, niin eihän meillä ole mikään kiire. Me ei kilpailla ketään vastaan. Mennään vaan omaa tahtia, vaikka se sitten olisi niin, että oltais avoimessa vielä kun toi on 7-v. 

Se niistä löpinöistä, kirjaanpa samantien tämän päivän agitreenit:

Ensin tehtiin putkitykitystä putket siis kolmiapilan muodossa ja niitä sitten vaan mentiin siksakkia ja kasia ja vaikka mitä, tavoitteena siis vauhti. Ja sitähän oli!;) 

Seuraavaksi tehtiin neljän esteen irtoaminen, eikä tolla oo mitään ongelmaa siinäkään. Hyvin rytmitti hypyt!

Loppuun keppejä ja pakkovalssin treenausta. Kepit ei oikeen sujunu, ensin ei oikeen keskittynyt, ja sit kuumeni liiaks. Kyllä me onnistuineita kepittelyjäkin saatiin muutamat ja lopetettiin tietty onnistumiseen. Olin nyt tosi tiukkana ettei karkaile sinne itsekseen vaikka kuin kuumottais mennä. Jos kuumenee liikaa niin vähäksi aikaa vaikka sivummalle, koira maahan ja parit pitkät silitykset kyljistä auttaa.

Ja sit pakkovalssia for the first time! Ensin tehtiin ilman koiraa, sit niin että kutsuttiin koira hypyn takaa ja palkattiin kun tuli paikkaan missä lähdetään valssaamaan ja sit kaks kertaa koko juttu. Ekalla kerralla olin ohjauksessa vähän myöhässä, ja tuli siis huomattua että Bobin kanssa voi lähteä valssaamaan jo ihan reilusti ajoissa, kun se ei saa päähänsä hypätä hyppyä mua vastaan eli ns väärältä puolelta, vaan kiertää ja hyppää siitä mihin merkkasin paikan. Toinen kerta lähenteli jo täydellisyyttä ja siihen oli mukava lopettaa hyvä treeni!:)