Oltiin eilen tokoilemassa luultavasti melkein viimesen kerran (kunnolla) ennen lauantain koetta. Nyt tuntuu että viimeksi virheellisesti tehdyt jutut olisi mahdollista mennä oikein. Muttamutta... Koirahan on aina koira:) Käytiin lähikentällä tekemässä kaikki liikkeet läpi, palkkasin vain paikallamakuun jälkeen, noudon jälkeen ja sitten tietysti ihan lopuksi, eli palkattomuutta tuli samalla vähän treenattua!

Paikallamakuussa pidin joku 2,5min, ehkä hiukan hitaasti maahan, muuten oikein hyvä. Seuraamisessa melko pitkä kaavio, jaksoi silti pitää paikan hyvin! Temmonvaihtelut ok, täyskäännöksessä vähän oli painamista havaittavissa. Kaikinpuolin tyytyväinen olen kuitenkin! Liik. maahanmeno oli hiiiiidaaasss... Jotain maahanmenon nopeusharjotuksia siis voisi tehdä vielä. Luoksetulo oli sellanen seiskan arvoinen... Valui jonkun metrin ja tuli sitten ravilla loppuosan ja vielä vinoon eteen... Huhhuh.. Liikkeestä seisominen oli muuten hyvä, lopussa meinasi taas istua ennen käskyä jolloin kielsin. Nouto oli melko hyvä, laukalla haki  mutta ravilla toi. Pääasia kuitenkin ettei syljeskellyt! Kaukot oli myös ok. Hypyssä hyppää hiton lähelle estettä, mutta ei kait siinä, kun pääsee ihan keposesti takaisinpäin. :D 

Palkkauksen jälkeen tein vielä vähän seisomistreeniä, käskin seiso-käskyllä paikalleen ja hyppelin Been ympärillä ja tulin seisoskelemaan viereen. Alun ihmetyksien jälkeen pysyi jo hyvin. Tänään lenkillä tein myös luoksetulon takapalkalla ja stoppasi paljon nopeammin kun eilen. 
   Samaisella lenkillä loukkasi jalkansa jotenkin hihnaan ja huusi oikeen kovaa ja pitkään ja klinkkasi hetken aikaa kolmella jalalla, kunnes minuutin kuluttua oli taas aivan oma itsensä :D Seurailin askellusta pitkin lenkkiä ja venyttelin ja taivuttelin jalkaa vielä kaikkiin mahdollisiin suuntiin eikä mitään ongelmia. Hyvä niin.   

Se oli joskus niin pieni <3 Kuvassa n. 4vkoa ikää:)