Näin voisi luulla viimesten kahden viikon perusteella! Ollaan heitetty tokokamat pölyttymään kaappiin, keskitytty pelkästään agilityyn. Edelliset treenit unohdinkin kirjata. Tehtiin vaikeampaa pelkästään ohjaukseen keskittyvää rataa, ja sitten keppi- ja keinuharkkaa. Rata meni yllättävän hyvin muistaakseni ja keppejenkin kohdalla tuntui tapahtuvan jokin naksahdus pienen beeceen päässä. Opimme, ettei virhe olekaan tuolle niin pahasta, sille ei aina tarvitse antaa 100% onnistumismahdollisuutta. Pientä haastetta ja pari virhettä pistää aivosolut liikkeelle! Bobi on agilityssa paljon itsevarmempi ja sopivan kova, ei ota virheistä itteensä. Kesti edelliskerrallakin hirmu hyvin toistoja! 

Eilisissä treeneissä oli taas keppiharkkaa ja pieni ratapätkä jossa keskityttiin kontakteihin ja oli pakkovalssia ja takaaleikkausta ja muuta, ei kuitenkaan mitenkään ihmeellinen. Kepit meni tosi hyvin! Tykkään, kun keskitytään näin paljon keppejen treenaamiseen! Onnistunut treeni on aina lähempänä kisoja. ;) Kuumuu edelleen, mutta saan keskittymään paremmin kun en lähde vedättämään itse niin paljoa, vaan annan sen ajatella rauhassa jokaisen välin. 
   Tein itsenäisesti kontakteja väliajoilla puomin alastulolla. Oli ihan supertaitava! Just sillein kun pitääkin: lyö kaikki jarrut pohjaan siinä kohdalla eikä himmaile vaikka huudan käskyn aikasemmin! Tein erilaisia harjotuksia ja kutsuin alastulon kontaktipäästä, lähetin sinne tulematta itse perässä jne. 

Treeni näkyikin radalla positiivisesti, puomilta tuleva pakkovalssi putkelle onnistui ilman turhia lenkityksiä. Kepeistä oli pois toiselta puolelta melkein kaikki ja toiselta kaksi verkkoa, ja mamman pieni turkiseläin kepittää ne kun ei ois ikinä verkkoja tarvinnutkaan! Loistavaa! Ainoa miinuspuoli oli että rysäytti renkaaseen oikeen kunnolla Aalta tullessa, niin että koko höskä hajosi kahtia. Onneksi on tollasta mallia, muuten olis voinut käydä pahasti. Vissiin sen verran kuitenkin kolautti jonkun osan että seuraavalla kerralla meni välistä. Tehtiin pari onnistunutta loppuun. Täytyy siihen kyllä saada vähän rauhallisuutta! 

Muuten tosiaan ollaan lenkkeilty vaan tosi paljon pitkiä kävelyitä metsässä ja juoksulenkkejäkin muutama. Tokoa ajattelin herätellä eloon ensviikolla, kun on syysloma, jonka olen itse Roomassa, ja sitten sen jälkeen on 2 vkon TET-jakso, jollon ei ole mitään kouluhommia.