Eli tosiaan torstaina repästiin kunnolla ja pakattiin kamppeet ja suunnistettiin kentälle _tokokamojen kanssa_! Tuntuipas oudolta.:D En oo niitten syyskuun kisojen jälkeen saanut oikeen minkäänlaista motivaatiota treenata... Treenattiin mahdollisimman kivoja juttuja ja sellasta mistä kummallekkaan ei tulisi kauheita paineita. Eli ohjelmistoon sisältyi ruutua, seuraamista, noutoa,  ja vähän kaukojen voi/evl vaihtoja. 
   Seuraamisessa näky tauko :D Oli innokasta > edisti, sähläs... Otin sit käännöksiä imuttamalla että saatiin jotain tolkkua hommaan. :D 

   Nouto: Yritin pitää sellasia bileitä kokoajan pystyssä et ääni oli ihan käheenä tän jälkeen:D Sain kehuilla siihen tosi paljon lisää varmuutta ja nosti ja toi paljon paremmin! Vähän oli kysymysmerkkinä ja epävarmana välillä mut parempaan suuntaan menossa! 

  Ruutu oli oikein hieno! Käytiin ensin kattomassa paikka yhdessä ja sit jätin sinne lelun. Hyvin meni. Tehtiin pari kertaa eri suunnista ja tosi hyvin haki oikeeseen paikkaan vaikka oli jo lähes pilkkopimeetä eikä valot sille kentälle ollut edes syttynyt vaikka olin olettanut niin. Ja just hyvin haki ja lukitsi katseella paikan. Kävin suurimmaksi osaksi palkkaamassa ruutuun ja selitin kuin hieno mesta se on.. ;)

  Kaukojen treenaamista mietin pitkään kun ajattelin et jos hinkkaaminen tuottaa vaan päänvaivaa ja ahdistusta. Mut mitä vielä Bobi näytti olevan kokoajan ku Naantalin aurinko, ilosena ja valmiina tekemään mitä vaan! Tehtiin sitten muutamat onnistuneet s-m vaihdot (treeni on tehonnut!) ja pidempiäkin sarjoja! Tosi ylpeä olen! Kerrankin oikea asenne näissä!

 

Eilen myös korkattiin agin hallikausi uudistetussa ja peruskorjatussa hallissa! =) Olipa mukava päästä katon alle kun ulkona tuuli ja oli kylmä!
 

Tehtiin esin 17-esteistä rataa kahdessa osassa ja lopuksi vielä kahteen kertaan yhdistettynä eli kokonaisena. Teemana oli valssit. Ei ihan meijän juttu, Bobi kun ei ole mikään valssikoira. Enemmänkin sille toimii takaaleikkaukset. Eka pätkä mitä tehtiin Ainon kanssa oli ihan hirveetä pyörimistä! :D Valssit tehtiin käytännössä joka esteen jälkeen. Eli pätkässä oli 5 hyppyä ja lopussa puomi, ja tähän pätkään ängettiin 3 liikkuvaa valssia... Suoriuduttiin ihan ok, lähinnä viat on vaan mussa kun pitäis olla nopeempi, etenkin kahen viimesen valssin kohdallla oli hankalaa kun estevälit niin lyhyet ja nopea maksikoira ja seliseli;) Puomin kontaktit oli hieeenot!

Toka pätkä oli kivempi. Ensin kutsuin kahden hypyn takaa ja siinä valssi kolmannelle vasemmalla olevalle hypylle, sit välistävedon tapainen vastakkaisella kädellä ja hypyn kautta lähetys u-putkeen, jonka jälkeen valssi, sille samalle hypylle josta mentiin putkeenkin ja taas vastakkaisella kädellä välistä veto ja valssi hypylle ja loput kaksi hyppyä. Mikään muu ei ollutkaan hankalaa mulle kun ne välistäveto-valssi jutut siinä lopussa. Ja Bobille erityisen hankalaa oli lähdössä pysyminen... Täytyy taas muistaa palkkailla enemmän siitä että pysyy. Saatiin pätkä menemään parikin kertaa  onnistuneesti mun ilman koiraa-harjotusten jälkeen! 

Tehtiin myös keppejä taas, verkkoja oli lopussa enää neljä ja kun sekin onnistui molemmilta puolilta täydellisesti Maaret kysyi josko otettais kokonaan ilman... Vähän arvelinkin että ei ihan vielä onnistuisi, jätti välejä menemättä ja vauhtikin hidastui kun oli epävarma. Mut ei se kaukana ole! Ja loppuun saatiin hienosti kolmella verkolla onnistunut suoritus! ;) On se hieno eläin kun ei lannistu vaikka pari kertaa meneekin pieleen! 

Sit tehtiin rata kokonaisena. Alkupään viimenen valssi oli jotenkin ruma vaikka menikin oikeista hypyistä jne. Palkkasin puomin kontaktille. Puomin jälkeen tuli muuri ja siitä seuraavalle pätkälle jossa tiputti tokan hypyn kun aloin ilmeisesti kääntää liian aikaisin tai mitäköhän siinä sitten tapahtui. Muuten oikein hyvä! Halusin vielä tehdä toisen kerran ja päätin että teen sen viimesen valssin siellä alkupäässä takaaleikkauksena ja sehän toimikin tosi paljon paremmin! Koko rata nollalla maaliin!;) Siihen oli tosi hyvä lopettaa!
  Voin yrittää piirrellä jonkunlaisen söherryksen paintilla vaikka myöhemmin ja liittää sen tähän sitten!