Noh, koska päätin etten enää tappele vanhan kapulan kanssa niin käytiin ostamassa Bobin kanssa uusi. Se on nyt tuollanen ohjatun noudon kapula. Jokatapauksessa ollaan alotettu koko noutojuttu alusta asti, eli naksnaks ja namia nassuun. Koko  viikko treenattiin sitä, otin videotakin pariin otteeseen ja voisin niistä vaikka tehdä jonkinlaisen koosteen sitten ja yrittää (HUOM. yrittää) laittaa sen tänne:) Nyt ollaan jo siinä vaiheessa että B tuo sitä jo ihan innokkaasti! Ei mitään ällöttelyjä!

Viimeviikon agit unohdin kirjata, mutta siis viime ja tällä kerralla oli molempina teemana leikkaukset. Viimekerralla tehtiin viskileikkausta ja edestä ja takaaleikkausta ratapätkillä jotka sitten yhdistettiin. Viskileikkaukset meni ihan kivasti, mut muuten toi koko koira tuntu jotenki unohtaneen korvansa kotiin ja sinkoili välillä ihan minne sattuu. Vähän kun olisi märkää saippuaa koittanut ohjata.. :)

Tällä kerralla eli siis eilen, meillä oli vaan Inka kouluttajana. Eka rakennettiin rata joka oli aika perus ykkösten rata, persjättö, viskileikkaus, takaaleikkaus ja jaakotus. Minit alotti ja silläaikaa yks pari meni kontaktiesteille ja yhet hölkkäämään hallin ympäri ulkokautta. Me mentiin eka kontakteille, tehtiin kaikki ja hyvin meni! Keinu varsinkin, ei yhtään lentokeinua. Ainoo vaan et paikallaanpysyminen lähdössä on ihan surkeaa oikeesti nykyään. Ja muutenkin ku mentiin kontaktialueelle ja käskin odottaa niin nousi istumaan/seisomaan tms. Tässä on pakko olla vaan tiukkana ettei ala sabotoimaan meidän tokouraa! :D Ainahan mä kuitenkin korjaan vaikka kuinkamonta kertaa lähdössä nousisi istumasta seisomaan. Istumisesta lähdetään liikkeelle ja sillä sipuli!

Lämpän jälkeen oli suoraan meidän ratavuoro. Eka kierros mentiin ihan rämpimällä läpi ja jatkettiin vaan virheistä huolimatta, eikä se nyt siis huonosti mennyt! Aan kontaktille pysähty ihan hyvin, siitä persjättö ja jaakotus ja kepeille, hyvin haki välin. Keppien jälkeen tuli viskileikkaus-juttu jota sitten hiottiinkin hirmupitkään, teki kolmannen hypyn jälkeen aina pyörähdyksen tai sinkos putkeen koska mä olin myöhässä... :D Lopulta saatiin kuitenkin menemään sekin hyvin. Tosi kivat (ja tehokkaat!) treenit oli!