Sunnuntaina käytiin Danan ja bortsutyttöjen kanssa hallilla lopettamassa parin viikon agin treenitauko. Kentällä olikin jo jonkinlainen valmis rata, ja tehtiin sitä sitten sovelluksina. Sitten hinkattiin syksyn aikana olleita hankalia juttuja kuten välistävetoja (vihaaan!!!) ja no sitten kontaktit ja kepit tietty. Välistävedot alkoi kans sujua kun vaan itse muistiin liikkua! Kontaktit oli oikein kivat, kokeilin myös että miten toimii jos jään itse vaan seisomaan taakse eikä näe että tulen vieressä. Ja hyvinhän se toimi, meni loppuun asti himmailematta!

Kepitys oli taas ihan superhienoa, alan oikeesti uskoa että me ollaan ihan tänä keväänä valmistumassa niiden kanssa! Otin väleistä muutamia verkkopaloja pois, ja kun ne sujui, niin otin kaikki verkot alusta pois, lopussa oli pari kannustamassa loppuun asti kepitystä! Sujui tosi hienosti, sitten vähän keskittyminen herpaantui ja teki pari kertaa virheitä. Mutta niinkuin Inka joskus syksyllä sanoi, se ei ole Bobille ollenkaan pahaksi, päin vastoin pistää aivot raksuttamaan! Sitten otin ennen keppejä vähän vauhtia hypystä ja putkesta ja silti haki hienosti oikeaan väliin ja kepitti aiivan loppuun asti!
 

 Lopuksi kun olin jo lopettanut niin annoin isän kokeilla mennä Bobin kanssa helpon parin esteen ratapätkän. XD voi sitä naurun määrää... Mut nolla rata tuli! ;)

Tänään sitten sisätokoiltiin oikeen kunnolla, raivasin koko olkkarin tyhjäksi, vaikka eipä ne tilat siitä kovin suuriksi siltikään muuttunut. Virtaa vaan näytti mustavalkosella olevan niin että pakko oli jotain tehdä. Tehtiin ruutua, tarkemmin lähiruutua kun matkaa oli ehkä 5-8m... No se meni ihan hienosti kuitenkin. Sit seuraamista, hitaita käännöksiä. Painotin paljon kontaktia ja nykäsin vähän jos tiputti. Ihan hyvin sekin. Sitten noutoa, muuten ei enää mitään ongelmia mut luovutuksessa vähän himmaa, kun Bobi ei vaan ole koira joka tykkäis olla ihan kiinni, pitää mieluumin pienen hajuraon. Niin laitoin sitten vaan kapulan mun ja koiran väliin ja käskin nostaa siitä ja naksuttelin, hyvä oli. Lopuksi tunnaria kolme toistoa. Tää on Bobin bravuuri, onnistuu 99%! pitäis vaan ostaa lisää kapuloita.

Tämmöstä nytten, huomenna jatkuu sitten ohjatut agitreenitkin, jee!:)