Jäänyt kahdet agit näköjään kirjaamatta. Minkäs laiska luonteelleen voi. ;) No jaa, tässä nyt viimekertaiset. Oikein kuvankin väsäsin!=)

    

 

Alotettiin radasta II Inkan kanssa. Olin melkeen satavarma, että kun kutsun tuosta vähän ennen kymppihyppyä, tulee siitä, eikä tajua hakea edessäolevaansa. Mutta hah, aliarvioin koirani aivan pieleen. Hyvin haki ja ehdin hyvin sylkkäriin. Putkien välissä tuli jotain ihme hässäkkää, tais mennä uudestaan kolmosputkeen kun en ottanut tarpeeksi voimakkaasti valssia. Jokatapauksessa pöytä oli hieno ja ysihypyn takaakierto ja persjättö onnistui tosi hyvin! Lopussa tais tosin mennä taas putkeen. XD mamman pieni putkiaivo<3 Tokalla kerralla saatiin ohjeeksi luottaa enemmän koiraan alussa ja antaa sen mennä, ja ysihypyn takaakierron jälkeen ottaa kunnolla käteen eikä itse jäädä pyörimään avuttomana. Näillä vinkeillähän me tehtiin oikeen nollarata! ;) Lopuksi hinkattiin 1-2 hyppyjä niin että itse olen ykköshypyn tasolla mutta melkein kiinni pussissa. Muutaman kerran jälkeen alkoi leijeröinnit sujua! Tosi kätevä keino varmasti ja opin itsekin luottamaan koiraan enemmän! 

I rata näytti helpommalta, mutta siinä pitikin olla paljon tarkempi ajotusten kanssa. Lähtö koiran kanssa suunnilleen samaan aikaan, jottei ole liikaa edellä ja kääntymässä itse putken suulla, jolloin samalla "avaa" putkihullulle koiralle reitin sinne. Sama juttu kun koira tulee kutosputkesta, kannattaa itse jäädä odottamaan lähelle putken suuta ja siitä vasta viedä seiskahypylle. Hyvin meni tämäkin noiden parin ajotuskorjauksien jälkeen! :)