Pari edellistä agikertaa näköjään jäänyt kirjaamatta.. Minkäs laiska luonteelleen voi! No, jokatapauksessa tässä viimeperjantain treeneistä ratapiirrokset! 

 

Tehtiin ensin II rataa Inkan kanssa. Olin melkein satavarma. että kun kutsun koiran tuossa vähän ennen kymppihyppyä, niin tulee oikasemaan siitä. Mutta väärässä olin, Bobi suoritti meidän ekan leijeröinnin oikein mallikkaasti! Putkilla tuli jotain sählinkiä, tais mennä kaksi kertaa kolmosputkeen. Pöytä oli tosi hieno, pysyi hyvin kun itse kävelin kutsumaan kasihypylle ja siitä takaakierto ja persjättö. Kaikki hyvin persjättöön asti mutta kymppihypyltä meni putkeen. XD mamman pieni putkiaivo <3 Saatiin ohjeeksi luottaa enemmän koiraan alussa, ottaa voimakkaammin putkien välissä valssi ja persjätön jälkeen myös paremmin käteen. Näillä avustuksilla me tehtiin oikeen hieno nollarata!=) Lopuksi hinkattiin 1-2 hypyillä vielä niin että olin sijoittunut ykköshypyn tasolle, mutta melkein kiinni pussissa. Parin toiston jälkeen alkoi sekin sujua. Tosi hyödyllinen varmasti, ja opin itsekin luottamaan paremmin koiraan!

I rata näytti paljon helpommalta, mutta siinä ajoitus oli tosi tärkeää. Alussa lähtö koiran kanssa suunnilleen samaan aikaan, jotta en olisi niin paljon edellä putken kohdalla kääntymässä, eli avaamassa putkihullulle koiralleni tietä sinne. Sama juttu kun ollaan tultu kutosputkesta, kannatti odottaa mieluumin putken suulla ja viedä siitä hypylle. 

Bobi oli kyllä ihan huippu, ja oli vielä rankat treenit, kun meitä oli vaan kolme paikalla ja kaksi kouluttajaa. Melkeen tauotta tehtiin töitä ja toistojakin tuli ihan mukavasti! :)