Käytiin torstaina lenkin yhteydessä yhdellä parkkiksella vähän tokoilemassa. Tehtiin oikein kivat treenit, paljon onnistumisia ja kivoja juttuja. :) Bobi teki vähän tarjoamisseuraamista, luoksetuloa, noutoa ja kaukojen tekniikkaa. 
  Tarjoamisseuraus meni oikein kivasti, hyvin haki paikkaa vaikka kääntyilinkin aika nopeasti. Sitten myös tehtiin ihan käskynalaista seuraamista ja käännöksiä imuttamalla, joita ei näköjään voi ikinä treenata liikaa..   Noudossa ei mitään ongelmia, ollaan hiottu vähän luovutusta. Bobi pitäisi mieluumin pienen hajuraon ja istuu kapulan kanssa yleensä toosi hitaasti. Jotenkin on ihan jännittynyt siihen asti kunnes saan kapulan pois. Pitää kuitenkin hyvin kiinni, koska yritin vähän härnätä, heiluttelin käsiä ympärillä ja vähän tökin kapulaa ei pudottanut. Mietin myös jos opettais luovutuksen suoraan sivulle, kun ei meillä varmaan enää nuo pk-lajit tule olemaan ohjelmassa. Mutta kai se nyt vaan pidetään edessä, kun se on siinä tähänkin asti ollut. Sitkeyttä peliin siis! 
 Luoksetuloa hinkattiin eniten, kun valui kauheesti ekalla kerralla. Pistetään treenaamattomuuden piikkiin. Toistoilla alkoi sitten mennä jo paremmin. Ja plussaa siitä ettei alkanut ennakoimaan stoppia läpijuoksuissa!:)  
  Lopuksi kaukojen tekniikkaa. Näköjään on s-m -vaihdon liikerata iskostunut päähän hyvin. Nyt siis voi kasvattaa pikkuhiljaa matkaa. s-i toimii myös hienosti, m-s joskus liikuttaa toista etutassua, siihen vähän varmistustreeniä niin hyvä on! Maahanmenot kivan nopeita tälläkertaa! 

Tyyyyhmä pakkanen estää meidän ohjatut agitreenit.. :( Huomenna jos ois vähän lauhempaa niin voisi itsenäisesti käydä tekemässä keppejä ja kontakteja. Kepit nimittäin ois kiva saada valmiiksi jos mielii tänä vuonna kisaamaan! ;)