Tänään oltiin tavalliseen tapaan agittamassa. Meitä olikin odotettua vähemmän, ja me ainoana maxikoirakkona. Saatiin vähän enemmän vapauksia ja itsenäistä treeniä tehdä. Treenattiin keinua hypyn kautta, joka on hyvä Bobille, sekun tuntuu yksittäisenä esteenä olevan ogelmaton, mutta kun heti tulee vähän vauhtia ja kaamee kuumotus silmissä niin meinaa hidastaminen unohtua. Tosi hienosti meni kuitenkin nyt! Ei mitään ongelmaa, suhinalla kans vahvistan sitä hidastamista. 
 Kepit oli myös tehotreenissä ja nyt arvoisa yleisö.. Tänään, 23.3 Bobi meni ensimmäistä kertaa kepit täysin ilman verkkoja! Ui vitsit, tästä se lähtee!!! 
  Siten tehtiin pientä käännöstreeniä putkien ja hyppyjen kanssa. Ihan ok meni, täytyy vaan treenata paljon lisää! Välillä nimittäin näytti tosi pahalta käännökset, että ei ihme jos eturanka välillä vähän jumissa. Josta tulikin muuten mieleen että voisi olla fyssarin aika taas.. :) 
   Lopuksi mentiin Bobin kanssa kontaktialueelle tekemään puomia ja Aata. Puomilla  pitää tehdä ilmeisesti targettitreeniä, sekun meinaa himmata jos jään itse taakse. Ohi juoksun ja leijeröinnin kestää mut tossa vähän treenattavaa!

Sitten tokon saloihin. 
  Mä olen nyt pitkän harkinnan jälkeen päättänyt että kun toi meidän noudon luovutus alkaa taas näyttää tyhmältä, hitaalta ja haluttomalta, niin vaihdetaan se suoraan vaan sivulle. Bobi ei vaan ole koira, joka tykkää tulla lähelle ja näyttää selkeesti ahdistuneelta, jolloin itse noudosta josta se kuitenkin pitää, tulee tyhmä juttu. Ja sitähän me ei haluta! Eli nyt treenataan koko luovutus uusiksi. Pari kertaa  ollaan jo kera naksuttimen treenailtu. Peukut pystyyn että tämä tulee näin toimimaan! :)